Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is felhúztátok volna ezen magatokat?
Életemben nem késtem még, de persze egy normális lányt nem találok, akit netán még el is hívnék randizni. Az ilyen DugóDanik meg játszanak más idejével.
Hihetetlen.
Nem. 5 percet vártam volna, ha szól előre.. ha normálisindokot mond.. akkor várok rá max 10p-et..
ha nem ér oda időben, indoka sincs, akkor lapát.
A fenti szituáció a tisztelet teljes hiánya!
Én 10 percet vártam volna értesítés nélkül. Másfél órát? Na ez vicc.
Penderitsd ki , ez egy link, megbízhatatlan alak, semmibe vesz, abszolút tiszteletlen.
Jól tetted. Nem vagyok Miss Elfoglalt, na de két órát a semmire nem szánok. És igenis általában tényleg be van annyira táblázva a napom, hogy nekem igenis kiesést jelentsen egy ilyen. De tegyük ezen túl magunkat, vártam még naiv tini koromban én is egy órát srácra, mára 20 perc a limit, ha addig nem jelet, akkor pá, nem tudom komolyan venni, amióta élek, nem késtem 10 percnél kevesebbet sehonnan, még ha megállókat is rohantam, vagy útközben is reggeliztem. Pláne nem délután.
Viszont ha ezt még el is fogadom, de valaki konkrétan azt vágja a képembe, miután megvártam őnagyságát, hogy mit pattogok, örüljön, hogy nem vágom pofán, azt is csak illedelmességből és mert nőiesnek igyekszem látszani. Az a minimum, hogy elnézést kérjen. De inkább az, hogy szóljon időben.
Ugye nem maradtál utána még ott vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!