Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is felhúztátok volna ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is felhúztátok volna ezen magatokat?

Figyelt kérdés
Másfél órát késett a 2. randinkról a srác. Délután 4 órára volt megbeszélve, hogy jön elém és beülünk meginni valamit. Már fél 5 volt, abszolút semmi jel róla, majd 3/4-ed 5kor, (addigra már kellően felidegesített) ír, hogy most indult még csak el otthonról. Fél 6ra megérkezett hozzám, egyből kérdeztem, hogy miért késett ennyit, azt hittem valami baj van, ő meg csak annyit mondott, hogy mostanáig készülődött otthon és hogy mit pattogok, nem nézi ő az óráját percenként, hogy mikor induljon. Mondom, most tényleg ennyire hülye vagy. Ha mész dolgozni reggel 8ra és 10re érsz be, akkor is azt mondod a főnöködnek, hogy készülődtem, azért nem értem be?! Legalább 4kor felhívhatott volna, hogy nem ér ide időben, de ez kb úgy hangzott neki, mintha kínaiul mondtam volna. Persze csak fújta a magáét, hogy még én érezzem magam kellemetlenül. Persze könyörgött utána, hogy nehogy penderítsem, de hát ilyen megbízhatatlan embert. És ha már alap dolgokban ilyen, milyen lehet a komolyabb dolgokban?!

2017. jún. 7. 21:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

Életemben nem késtem még, de persze egy normális lányt nem találok, akit netán még el is hívnék randizni. Az ilyen DugóDanik meg játszanak más idejével.

Hihetetlen.

2017. jún. 7. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a flegmatikus, pontatlan embereket. Én kukába raknám. 😬
2017. jún. 7. 21:52
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem. 5 percet vártam volna, ha szól előre.. ha normálisindokot mond.. akkor várok rá max 10p-et..

ha nem ér oda időben, indoka sincs, akkor lapát.

A fenti szituáció a tisztelet teljes hiánya!

2017. jún. 7. 21:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Szimplan kozoltem volna vele, amikor megerkezik, hogy indulhat is haza. Aztan tiltas mindenhonnan.
2017. jún. 7. 21:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Életemben egyszer késtem randiról, vonattal mentem Pestre. Direkt 1 órával hamarabb értem volna fel, erre felső vezeték szakadás, 70 perc késés. Hívtam a csajt, nem vette fel, hívtam még, nem vette fel. Akkor vette fel amikor már elindult. Mondtam, hogy sajnos késni fogok. Felértem, nem vicc, szaladtam, késtem 7 percet, és komolyan bűntudatom volt, de látta rajtam, hogy nem tehettem róla, és sajnálom. Nem az, hogy benyomtam volna másfél óra után, hogy mit pattogok, mert hát be kellett púderezni a pofim meg belőni a séróm.
2017. jún. 7. 21:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Én 10 percet vártam volna értesítés nélkül. Másfél órát? Na ez vicc.

Penderitsd ki , ez egy link, megbízhatatlan alak, semmibe vesz, abszolút tiszteletlen.

2017. jún. 7. 21:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát,10perc még nem nagy dolog,de akkor azt max. negyed órával előtte megírom..De nem is hívok el olyat,aki megpukkaszt,utóbbi eléggé leütötte az önbizalmam.27/f
2017. jún. 7. 23:20
 18/21 A legrosszabb ***** válasza:
13%
Bаszott jól nézhet ki az a srác, vagy minimum valamit tudhat, ha képes voltál másfél órát várni rá, és utána még ki is írtál róla ide egy regényre valót. Gondolom a harmadik randin a jelentéktelen 4 órás késése után még a lábadat is szét fogod rakni neki...
2017. jún. 7. 23:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Nem vagyok Miss Elfoglalt, na de két órát a semmire nem szánok. És igenis általában tényleg be van annyira táblázva a napom, hogy nekem igenis kiesést jelentsen egy ilyen. De tegyük ezen túl magunkat, vártam még naiv tini koromban én is egy órát srácra, mára 20 perc a limit, ha addig nem jelet, akkor pá, nem tudom komolyan venni, amióta élek, nem késtem 10 percnél kevesebbet sehonnan, még ha megállókat is rohantam, vagy útközben is reggeliztem. Pláne nem délután.

Viszont ha ezt még el is fogadom, de valaki konkrétan azt vágja a képembe, miután megvártam őnagyságát, hogy mit pattogok, örüljön, hogy nem vágom pofán, azt is csak illedelmességből és mert nőiesnek igyekszem látszani. Az a minimum, hogy elnézést kérjen. De inkább az, hogy szóljon időben.

Ugye nem maradtál utána még ott vele?

2017. jún. 8. 01:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta. De te is, ha képes voltál rá ennyit várni.
2017. jún. 8. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!