Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mennyi idő alatt tettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyi idő alatt tettétek túl magatokat rajta, amikor egy pasit nem kaphattatok meg?

Figyelt kérdés
Már az összes képét töröltem a telefonomról és a profilját se nézem. Remélem pár nap múlva azt se tudom majd ki ő.

2017. febr. 12. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyilván rossz az elutasítás, de inkább ez, mint hónapokig gyötrődni. Ha nem akar velem lenni, legalább jöhet más!
2017. febr. 12. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán honnan vannak akkor képeid róla? :D

Kellemetlen, ha kikosarazzák az embert, de nem a világ vége, én is átéltem már egy párszor...

Legalább kulturáltan küldött el?

26/F

2017. febr. 12. 08:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Öt perc.

Ebből három perc alatt felmérem, hogy nem jövök be neki nőként, és két perc után nem is érdekel.

Rengeteg pasi rohangál a világban, nem pazarlok több időt olyanra, akit nem érdeklek. Nekem se jön be mindenki, ez így normális.

Addig el se jutok, hogy képeket gyűjtögessek róla meg nézegessem a neten, mint valami zaklató.

2017. febr. 12. 09:25
 4/10 A kérdező kommentje:
3: ;) Erős nő vagy.
2017. febr. 12. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán volt ilyen. Szakítás után voltam magamba zuhanva, ha valaki esetleg simán csak megtetszett, de nem láttam semmiféle viszonosságot az érzésben, akkor nem kínoztam magam értelmetlen ábrándozással meg képgyűjtögetéssel, letettem róla, és onnantól kezdve nagyon nem is volt miről beszélni, min túl tenni magam. Olyan sosem volt, hogy ismertem, rendszeresen találkoztunk, és úgy voltam belezuhanva (viszonzatlanul), úgy talán nehezebb lett volna. De egyébként nem volt ilyen, amit írsz. Szerintem még 15 évesen se :D
2017. febr. 12. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ nálam. Ha csak látok egy pasit és egyből ki is derül, hogy nem jövök be neki akkor abból nem csinálok problémát, elfelejtem egyből.

Ha viszont régebb óta tetszik nekem az illető, esetleg beszélgettünk is és talán alakulhatott is volna valami de végül mégsem lett belőle semmit, akkor ahhoz nekem hosszabb idő kel, hetek, hónapok. Változó, de tudom, hogy egyszer minden elmúlik így ez a rossz érzés is.

2017. febr. 12. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek a hármassal, nálam is valahogy így volt mindig. Miért foglalkoznék valakivel, akinek nem kellek? Minek?

Nem törékeny az egóm, szóval elviseli a kudarcot, ha úgy alakul. Attól még, hogy XYZnek nem kellek, attól még ugyanaz az ember vagyok és tisztában vagyok az értékeimmel, nem leszek kevesebb attól, hogy valakinek ez nem jön be. Ilyenkor amúgy se egymást keressük, a kapcsolat sem működne. Nem kellhetsz mindenkinek, ez van, le kell vonni a következtetést és tovább kell lépni.

2017. febr. 12. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Miután megtetszett 1 másik férfi.
2017. febr. 12. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
hajj... még ma sem. 5 éve már kb..
2017. febr. 12. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Kb. 2 év.
2017. febr. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!