Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő elvárások?
Kérdező, ez van ezzel kell beérni? Neked! De nem neki. Nyilván valami szex partner keresőn vagy, mert farokméretet meg szexuális fétiseket, irányultságot stb ilyen helyeken szoktak kérdezni, nem az elittárson. Nos, ha ilyenen van fent, szíve joga farokméretet megadni. Én sem szeretem 15 cm alatt, és ha csak szexet akarok, nekem sem kellene kisebb. A szado mazo meg jó dolog, ha mindkettőtöket vonzza, de ha csak az egyikőtöket, akkor felejtős.
De nem értem, ha ilyen oldalakon keresel szex partnert akkor miért vagy kiakadva az elvárásain? És akkor majd mi lesz amikor meglátja a 10 centis csemegeubit,és felkapja a vizet hogy miért nem olvastad el az adatlapját?
Nem a méreteden szórakoztam hanem a tényen, hogy olyasvalamiben akarsz neki hazudni ami nála elvárás és amúgy is kiderül. Ha egy adatlapra valamit ráírok,akkor azt el is várom, nem?
Azon kívül szerintem aki méreteket ad meg és preferenciát az erre minimum nagy hangsúlyt helyez. Egyébként én kívánok neked sőt, ha úgy alakul: nektek sok boldogságot és hogy ne ez legyen a fontos, de azért egyet ígérj meg magadnak: ha nem lesz elégedett a méreteddel, akkor nem kezdesz itt azon rinyálni hogy milyen gonosz, hiszen ő előre megmondta, mit szeret.
Kedves #20 és a többiek. Nem igazán értem, hogy a tény miszerint a hüvely, mint sima izom, olyan méretváltozásokat képes produkálni, hogy elképesztő. Sima izma pedig van a férfiaknak is ahogy a nőknek. Továbbá Mi is gyerekként kezdjük a pályafutásunkat. Valóban pengeél az összehasonlítás, mert nekünk másunk van mint nektek, de mivel a punciba, kuki való ezért még mindig releváns. Nem érdekelt volna a lepontozás, a személyeskedésre reagáltam, az állítás nem szorul védelemre. Persze mindenki eltér méretben, de általánosságban a férfi mérete megfelel a nőnek. A tamponos példa is rendben van, de ne legyünk szexistát, és hasonlítsuk a férfi nemi szervet egy tamponhoz. Továbbá ne hunyjunk szemet afelett sem, hogy a tampon szárazon kerül fel, legalábbis senki nem nyálazta vagy került izgalmi állapotba és nedvesedett akit ismerek. Ha nektek emiatt szégyenérzetetek van, azért ne nálam reklamáljatok, hanem az anyatermészetnél. Így vagyunk összerakva.
30/f
Itt mindenki beszél minden baromságról, de a fontos dolgokról nem:
1) akinek van fétise, az nemcsak akkor szeretné/szereti ezt, ha unalmas neki a sima szex, vagy azért szereti, mert eddig nem volt része jó sima szexben, hanem egyszerűen ez tetszik neki. Szóval arra is számíthatsz, hogyha esetleg összejöttök, és van szex, akkor már 1-2 szex után is megpedzheti, hogy nem akartok-e bevonni segédeszközöket. És normális ember nem úgy csinálja, hogy hoztam az ostort, piff neked, hanem megbeszélitek
2) Az viszont elég, hogy is mondjam, necces kijelentés, hogy minden stimmel veled a leányzó kívánalmai alapján, ha a farokméret nem. Valószínűleg nem véletlenül írta ki. Mivel nem tudja előre, ezért illene neki elmondani (már ha tényleg 10 cm-s erektált állapotban a farkad, mert ez arra értendő), mert lehet, hogy már próbálta kisebbel, és az neki nem volt élvezetes. Ha meg így van, akkor csak azért, mert külsőleg más téren meg belsőleg passzolsz, nem lesz ebből hosszú távú dolog, ha nem élvezi a szexet veled.
28-as, szégyenérzet meg szexizmus? Hol? Mi? Feljött a büfi?
Szülés közben a hormonok miatt tágul ki a vagina akkorára. Szex közben nem jönnek a szülési hormonok. Ne hogy te mondd már meg, hogy mi fáj meg mi nem.
Ennyi erővel a prosztatavizsgálat is kellemes, hisz ideális esetben a szarás sem fáj. Csakhogy az is a bélmozgás vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!