Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nem készültél a randira, túl egyszerűen öltöztél" - Ez milyen oltás egy nőnek?
konkrétan a pasi azt mondta randin a nőnek, első mondata: úgy látom nem készültél erre a randira, elég egyszerűen öltöztél, minimum miniszoknyát vártam volna, vagy feszülős cuccot
???
Én csak a 2. randira öltözök ki, az elsőre mindig csak egy kicsit csinosabb ruhát veszek fel, mint a hétköznapokra. farmer+felső szokott lenni.
Az igényes vagy csinos ruhák nem egyenlőek a feszülősökkel. Sőt, utóbbi inkább igénytelen és közönséges látszatot kelt. Szerinten az az elegáns, ami épp csak kiadja a formákat.
"28-as... ugyan. Neki ezek nem nők, mert nincsen lufira fújt szájuk meg nem lóg ki a fel csöcsük."
Az ilyen lufiszájú és csöcsű csajoktól konkrétan a hideg ráz.
A next door girl típus jön be.
Bocs, hogy tönkretettem az elméleted.
"Igaz, igaz, még az önéletrajzomat és a beköszönőszövegemet sem dolgoztam ki."
Mi az átok ez, de komolyan? Mármint, poénnak szar, ha meg komolynak szánja, akkor egy igazi, vérbeli kéjenc tirpák. Kivéve, ha valóban topis volt a nő (mármint nem az, hogy egyszerű, hanem tényleg szakadt, igénytelen)
"Kivéve, ha valóban topis volt a nő (mármint nem az, hogy egyszerű, hanem tényleg szakadt, igénytelen)"
Voltam már ilyen randin ahol a nő minden szempontból igénytelen volt.
Tudod mit csinál ilyenkor egy férfi? (Mondanám, hogy úriember, de az olyan régimódi csengésű).
Végig ül 1.5 órát, elcseveg kedvesen, majd fizet, és elbúcsúzik.
Ha pedig tényleg vállalhatatlan a hölgy akkor az elején udvariasan megmondja, hogy ne haragudjon, de nem, és lelép.
Mi az amit nem csinál?! Nem szólogat be, hogy ő csöcsre meg seggre vágyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!