Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nem készültél a randira, túl egyszerűen öltöztél" -
Ez milyen oltás egy nőnek?
Figyelt kérdés
konkrétan a pasi azt mondta randin a nőnek, első mondata: úgy látom nem készültél erre a randira, elég egyszerűen öltöztél, minimum miniszoknyát vártam volna, vagy feszülős cuccot
Mondjuk ha barátként ismerünk valakit 1-2 évig és egymásba szeretünk és együtt vagyunk 4-5-6-7-8 évig utána, vagy ki tudja meddig, akkor nem kell rárepülni egy új barátra, mert felesleges :) Így nem fogynak el az ismerősök sem :)
2017. jún. 7. 00:42
12/38 Fish1 válasza:
Szerintem elég tré, ha valaki ilyen szinten hangot ad az elvárásainak. Gondolom a nő nem toprongyos ruhában ment. De nem értem, minek kellene másnak látszani bárkinek is, mint aki valójában. OK, hogy randi, de ha azt vesszük, bizonyos szinten a másik becsapása az, ha többnek akar valaki látszani a megszokott énjénél. Aztán egy idő elteltével a párja meg sír, hogy nem ilyennek ismerte meg, és milyen igénytelenül öltözik, stb... Sose értettem ezt.
2017. jún. 7. 02:20
13/38 anonim válasza:
8. Ha ráveszel egymillió hapsit, akkor teljesítem egy kívánságod. (autópályát, csak 4 sávosat tudok)
30/f
2017. jún. 7. 04:20
14/38 anonim válasza:
Ez most komolyan elhangzott?
Ilyen tapló emberek vannak? Nem tudom, de randi előtt azért szokás beszélgetni, hogy a taplókat kiszűrjük.
Én első randira DIREKT visszafogottan megyek, ha valakinek nem tetszik, akkor nem egymást keressük.
Ez a pasi dugni akart. Remélem, otthagytad a csába azonnal...
2017. jún. 7. 04:40
15/38 anonim válasza:
Gratulálok ezúton is annak, aki egy ilyen tirpák pasival randizik. Remélem nem hagytad ott az első mondat után, hanem lesütött szemmel bocsánatot kértél.
2017. jún. 7. 05:49
16/38 anonim válasza:
#15 Ezt 1-2 nőből simán kinézném. :D
2017. jún. 7. 06:46
17/38 anonim válasza:
Elkuldtem volna az anyjaba. Mondjuk en mindig csinosan oltozkodom, de nem fogok elso randin kioltozni, ugy mint egy qrva.
2017. jún. 7. 09:03
18/38 anonim válasza:
Akinek a randira való kiöltözés / megadni a módját a "dizsi partygörl" szerkót jelenti, az már nekem alapból nem szimpatikus. A lány sem olyan típus, gondolom. És még mielőtt vki belekezdene, ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy kinyúlt macialsóban és 6 számmal nagyobb pólóban ment. Én pl. elegáns nadrágban és elegáns, de nem feszülős felsőben mentem anno első randimra, igényesen voltam sminkelve. Ha a párom anno megjegyezte volna, hogy nem készültem fel eléggé, mert nem feszül a felsőm meg nem p.csavillantó szoknyában mentem, hagytam volna ott a fenébe.
2017. jún. 7. 09:05
19/38 anonim válasza:
Ismerkedès elejèn eleve a csaj nem ez a tipikus ribis,feszülős nem pics_szoknyàs kèpeket rak fel nem kezdem el.
Èn is kiakadnèk a farmer-póló kombótól.
Egy igazi nő igenis öltözzön szexyn,èn mindig feszülős ingbe megyek,feszes nadràg kiemeli izmokat.
Èn ha fel tudok öltözni fèrfiasan ès minősègben akkor joggal várom el a nőtől is.
2017. jún. 7. 09:27
20/38 anonim válasza:
Utolsó, az, hogy vki nem feszülősbe öltözik, az nem azt jelenti, hogy minőségben öltözik (nézz mondjuk végig egy Oscar-díjátadót, a legszebb nők fele nem olyan ruhába öltözik, hogy mindenhol feszül rajtuk a rucika, mégis elegánsak, ízlésesek, minőségiek). Inkább írd azt, hogy a te ízlésed szerint, úgy már igaz lenne a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!