Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt? Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Tudja a srác, hogy nem az a fajta vagyok, akivel lehet szórakozni. Érettebb is vagyok a koromnál, ezt ő maga mondta. Nem is vagyok az a nyalós, vihorászós fajta.

De mégis, mintha szórakozna velem. 3 hete ismerkedtünk meg, 3x kezdeményezte ő a találkozót, mind a három alkalommal azonban ő is mondta le. Nem is utaltam még a talira se, teljesen magától dobta fel az ötletet. Mikor lemondta, azonnal ő kínálta fel az újabb időpontokat sok sajnálkozás közepette. Sose akadtam ki rá, mondtam, hogy megértem és nem probléma. A talikkal kapcsolatban is nyitott voltam. Ma mondta le a harmadik megbeszélt időpontot, most már elfogyott a türelmem. Megmondtam neki, hogy ha nem, hát nem és vettem a célzásait és jobbulást (állítólag most lebetegedett). Írta, hogy köszönöm. Aztán ennyi.

Ha már a legelején nem ír, vagy esetleg érezteti velem, hogy nem akar úgy közeledni, megértem, elfogadom. De most 3x készültem rá a randikra, 3x koppantott is (bár a maira számítottam). És ráadásul a lemondások is mindig kb az utolsó pillanatban történtek. Miért jó ez? Nem hiszem el, hogy neki nem kínos ennyiszer lemondania, annak ellenére, hogy ő kezdeményez. Egyszerűen nem találok benne logikát.

Fiúk, férfiak, ti talán tudtok választ adni, mert női aggyal én nem igazán tudok. Persze, vége ennek, de azért csak foglalkoztat még a dolog.

Köszönöm a válaszokat! :)

2017. márc. 15. 18:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
19 évesek vagyunk
2017. márc. 15. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, talán fél és izgul?

Egyébként passz

28F

2017. márc. 15. 18:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami. Habár nekem elég magabiztosnak tűnt, mikor megismerkedtünk, jó beszélőkéje van, határozott és lazának tűnt. Csók is elcsattant és a kezemet, derekamat is megfogta (házi buli). Ő nem ivott akkor elmondása szerint (én is csak minimálisat).
2017. márc. 15. 18:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezt így miért nem tudod tőle megkérdezni? Persze, van, hogy téynleg valami közbenjön/lebetegszik az ember, de ez így halál gáz. Na meg a választ csak ő tudja.

Aki nem érdekel, nem hívom el, vagy ha mégis és beijedek, akkor nem hívom el újra...

2017. márc. 15. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. Én velem is egyszer ezt csinálta egy pasi,hogy nem keresett ,meg eltűnt egy hétre. Én kiosztottam,hogy velem ne szórakozzon,meg hogy döntse el mit akar. Ha nem akkor hagyjuk egymást. Írdd meg neki.
2017. márc. 15. 18:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát, nem akarom itt a hisztis p....a hatását kelteni. Mert oké, valószínűleg nem így van, de mégis ott az az 1%, hogy valóban így jöttek ki nála a dolgok. Elsőnek azt írta, hogy sajnos közbejött neki valami, majd ír, hogy meg tudja-e oldani. Aztán 1 óra múlva írt, hogy nem, de a következő hétvége biztos jó lesz már neki. De eltűnt, akkor én írtam neki, de csak általánosságban, hogy miújság? Akkor írta, hogy beteg (mondjuk ekkor nem lemondta, hanem elsunnyogta a talit). Irtam, hogy akkor jobbulást. Majd ő hozta fel ekkor, hogy szerdám szabad lesz-e (ugye ünnepnap), mondtam, hogy igen. És ekkor dobta be, hogy szerdan találkozzunk, addigra meggyógyul. Teljesen eltűnt megint, ma reggel írt, hogy még mindig lázas (pedig az elmúlt 2 nap már iskolában is volt). Persze, visszaeshet a betegségbe pont a tali napján, de azért. Na :D szóval hülye se vagyok.
2017. márc. 15. 18:45
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Elviszlek én randira ha helyes csaj vagy:)

Szerintem nem akar ő semmi komolyat. Ennyi véletlen nincsen.

2017. márc. 15. 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondja már meg nekem valaki legyen szíves, hogy miért hallom ezt az "Érettebb is vagyok a koromnál" dumát szinte az összes tinilánytól, akivel valaha szóba elegyedtem...
2017. márc. 15. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Tanulság - ha megint ilyen történik, a 2. esetnél felejtős a srác. Majd a 20-as években, a nagy kegyetlen randivilágban meglátod hogy nem ritka az ilyen.

Beijedt, vagy csak maga előtt jó volt a tudat hogy összejönne egy randi, vagy csak "arra" kellettél volna de talált jobbat...

Komolytalan. Elhiszem hogy rossz, de nézd úgy, hogy ez nem rólad szól hanem róla.

Ne keresd, ez már lezárt ügy, legyen méltóságod. És ne is nézd az okokat, könyveld el hogy egy betoji alak és kész. Most jobbat újse tudsz és ez valószínűleg lefedi az igazságot.

2017. márc. 15. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne azért koccold a tagot, mert lemondta, hanem azért, mert ilyen elvek, gondolatok szerint él, hogy a másikat semmibe veszi, nem tisztel, ez nagyobb gond, mintha valami folyton közbejönne önhibáján kívül. Azt amúgy is meg lehet érezni, ha tényleg csak a körülmények áldozata a randi időpontok vagy csak vetít és sumákol.
2017. márc. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!