Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt? Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Tudja a srác, hogy nem az a fajta vagyok, akivel lehet szórakozni. Érettebb is vagyok a koromnál, ezt ő maga mondta. Nem is vagyok az a nyalós, vihorászós fajta.

De mégis, mintha szórakozna velem. 3 hete ismerkedtünk meg, 3x kezdeményezte ő a találkozót, mind a három alkalommal azonban ő is mondta le. Nem is utaltam még a talira se, teljesen magától dobta fel az ötletet. Mikor lemondta, azonnal ő kínálta fel az újabb időpontokat sok sajnálkozás közepette. Sose akadtam ki rá, mondtam, hogy megértem és nem probléma. A talikkal kapcsolatban is nyitott voltam. Ma mondta le a harmadik megbeszélt időpontot, most már elfogyott a türelmem. Megmondtam neki, hogy ha nem, hát nem és vettem a célzásait és jobbulást (állítólag most lebetegedett). Írta, hogy köszönöm. Aztán ennyi.

Ha már a legelején nem ír, vagy esetleg érezteti velem, hogy nem akar úgy közeledni, megértem, elfogadom. De most 3x készültem rá a randikra, 3x koppantott is (bár a maira számítottam). És ráadásul a lemondások is mindig kb az utolsó pillanatban történtek. Miért jó ez? Nem hiszem el, hogy neki nem kínos ennyiszer lemondania, annak ellenére, hogy ő kezdeményez. Egyszerűen nem találok benne logikát.

Fiúk, férfiak, ti talán tudtok választ adni, mert női aggyal én nem igazán tudok. Persze, vége ennek, de azért csak foglalkoztat még a dolog.

Köszönöm a válaszokat! :)

2017. márc. 15. 18:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor még aktívan társkeresőztem, akkor kialakítottam egy szabályrendszert a sok koppanás után. A kettes szabály az volt, hogy két lemondott első randi lehet, harmadikra már nem adok esélyt. Sajnos, nem tudok mit kezdeni egy ennyire elfoglalt, kiszámíthatatlan, zaklatott időbeosztású emberrel (ha meg beijedt, vagy csak szórakozik velem, akkor pláne nem).
2017. márc. 15. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szinte 100%, hogy több vasat tart a tűzbe és te vagy a tartalék játékos.

Amikor nincs kilátása programra, akkor beígér neked valamit, aztán amikor bejön valaki fontosabb, akkor lepattint valamilyen ürüggyel, de a türelmed függvényében talonban tart.

2017. márc. 15. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!