Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen köddé vált a pasi, nem válaszol, pedig nagyon "szeretett"?
Azért idézőjeles a szeretett szó, mivel két hónapos ismerkedésről van szó. Társkeresőn ismerkedtünk meg, nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, randiztunk, majd három hét múlva töröltük is magunkat társkeresőről. Másfél hónapig minden rendben volt. Naponta beszéltünk, valamikor órákat, vagy, ha nem volt időnk, reggel és este akkor is üzentünk egymásnak. Szex is volt egy hónap után. Már az elején leszögeztük, hogy mind a ketten komoly kapcsolat szándékában ismerkedünk. Szóval, röviden: számíthattam rá, ott volt nekem, tervezett velem ( augusztusban lemegyünk a Balatonhoz), stb. Két hete megváltozott, szűkszavúbb lett, ez ment pár napig, rákérdeztem, azt mondta nincs semmi baj, csak fáradtabb mostanában mert több a munkája. Ezt elhittem. Majd egy hete bejelentette, hogy ez neki nem megy, egyelőre nem tudja azt viszonozni amit tőlem kap, ugyanakkor elveszíteni se szeretne, szeretne egy kis időt, hogy átgondolja a dolgait, határozottan kijelentette, hogy nincs más nő a dologban, és hogy mindenképp beszélünk még, jelentkezik. Ez volt egy hete, azóta egy sort nem írt, nem jelentkezett semmilyen formában. Én kétszer is írtam, egyszer pénteken, hogy mi a helyzet, semmi válasz. Szombaton hívni próbáltam, nem vette fel. Ma írtam neki, hogy tisztázzuk akkor mi van. Nem válaszolt. Mind a kétszer látta az üzenetemet...
Én ezt tényleg nem értem. És hallottam már róla, hogy van ilyen, de eddig a saját bőrömön nem érzékeltem. Nem tudom, mit tegyek. Lépjek tovább? Az a helyzet, hogy amíg ez nem történt meg, pont olyan férfi volt, akire mindig is vágytam, minden téren. Szeretném, ha visszatérne az a férfi az életembe. Mit tehetnék? És vajon miért csinálja ezt egy pasi? (Mindketten 28 évesek vagyunk)
Nyilvánvaló,hogy ő nem akar már tőled semmit és nem akar tovább magyarázkodni emiatt,ezért szívódott fel nyomtalanul.Azt nem lehet tudni,hogy meggondolta magát vagy eleve ez volt a terve.
Amúgy én is hajszálra így jártam nemrég,csak én férfi vagyok és egy lány csinálta ezt velem.Szintén társkeresőn ismerkedtünk össze.
Adj neki időt.
Ha zargatod, azzal ronthatsz a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!