Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy randizzak? Hogy lehet egyszerűen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 16 éves srác vagyok, 180 magas és az osztálytársaim szerint jóképű is :) már lassan egy éve járok edzőterembe, ami meg is látszik. Az utcán is látom a lányok tekinteték, de ha odanézek, olyan mintha elkapnák a fejüket. Jó humorom van, de még sosem volt barátnőm, látom hogy bejövök nekik, de nem mernek kezdeményezni. Bevallom én nem tudom, hogyan is kell :( Nagyon megköszönném, ha valaki mentorálna, ellátna tanácsokkal :D köszi előre is!2013. ápr. 29. 16:56
1/3 anonim válasza:
Ha utcán meglátod szerintem menj oda kérdezed meg hogy hogy van és mit csinál ma és akár el is hívhatod. Azért néznek mert bejössz nekik de elszégyenlik magukat :D ezért gyors elcsapják a fejüket.
2/3 A kérdező kommentje:
Ó :) Ha ezt ezelőtt is tudtam volna, én ezt gondoltam, de nem voltam biztos benne. Más tanácsok? Hogy hol ismerkedjek, vannak-e olyan jelek amiről tutira tudom hogy bejövök-e neki. Milyen körben ismerkedjek? Én az ismerősi körből nem nagyon ismerek csajokat:(
2013. ápr. 29. 17:20
3/3 anonim válasza:
"A sarkadra állsz, belenézel egyenest a szemeibe oszt azt mondod hé bébi te meg én mostan randizunk oszt ennyi a sztori."
Egyébként tényleg, ha rágörcsölsz béna lesz, a világ legtermészetesebb dolga, hogy érdeklődsz a csajok iránt, ahogy ők is a fiúk iránt, gondolj erre, és nem lesz semmi gond. Beszélgess, sokat, a többi jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!