Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizzak így vele?
Szóval a srácot egy buliban ismertem meg, én hát khmm eléggé be voltam rúgva. Másnap rám írt, én bocsánatot kértem a nyomulásom miatt és hogy nem nagyon voltam magamnál, mire mondta hogy pont amiatt nem akart velem keverni, de hogy majd máskor. Én mondtam hogy mennem kell, de hogy este ugyanott leszek ahol tegnap. Erre mondta hogy ok, akkor ott kettesben beszélünk.
Én kb. fél 12-ig maradtam, aztán mentem, de nem láttam sehol. Másnap kiderült hogy nem sokkal utánam jött, aztán egy osztálytársam mondta hogy miattam (!) kellett vele kevernie. Hát itt elvesztettem a fonalat, gondoltam ok talált valaki mást. De aztán ma írt, hogy nem találkoznék- e vele.
Fogalmam sincs mit csináljak. Igazából nem tudom hogy tetszik-e, nem néz ki rosszul, de végül is csak részegen (akkor se sokat) meg fészen beszéltem vele. És ez a keverés az osztálytársammal is kicsit fura, tudom hogy nem jártunk és igazából az egy randi se volt ( vagy igen? ),de akkor is. Szerintetek? Ti randiznátok vele? Vagy ilyenkor már kéne úgy valamit éreznem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!