Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek randizzak még vele?
Nem korrekt amit csinálsz a lánnyal. Ne játssz az érzéseivel ha nem érdekel mondd meg neki! Ha hajlandó vállalni a szamár szerepét akkor randizgattok tovább ha nem akkor lelép de ezt neki kell eldöntenie.
Ha az exed kell akkor próbáld őt visszaszerezni. Én is éppen azzal próbálkozom, ismerkedek mással de nem hülyitettem megmondtam neki hogy még az exet szeretem ő is épp szakitáson van túl szal egymást támogatjuk de nálatok nincs igy korrekten megbeszélve ami problémát okozhat persze nem neked a csajszi fog nagyot koppanni. De ha van egy kis gerinc benned nem hagyod..
Az exednél pedig próbálkozz ha ő kell ha nincs esély akkor meg próbáld az ujjal elfelejteni nem hiszem, hogy akarattal nem lehetséges. Azzal minden elérhető!!
Ha nem ismerkedsz csak otthon ülsz, akkor is el fogod tudni felejteni. Bár van olyan hogy sosem szeretünk ki valakiből csak megtanulunk nélküle élni.
Nincs óra, hogy én is ne gondolnék rá de ez elmúlik majd. Akár van más a láthatáron, akár nincs.
Nálam hiába van más egyszerüen nem érdekel nem kell állandóan kibúvókat keresek hogy ne kelljen vele beszélnem pedig irtó jó pasi és engem akar de nem tudok vele mit kezdeni én az exembe vagyok szerelmes.. nem bírok ránézni másra bakker nem kell te legalább eljutottál a randiig de nekem totál semmi kedvem ahhoz se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!