Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizzak vele? ( bejön, de félek )
Lehet pont ez tetszik neki, csak játszani akar.
U wanna play with me?
1.: Ne legyél már ennyire frusztrált! Nyugodj meg! Most még biztos, hogy izgulsz de amikor már kettesben vagytok, akkor: -beszélgessetek minél többet, ismerjétek meg egymást minél jobban
- közben koncentrálj arra, hogy nehogy leégesd magad. Lehet, hogy egyszer kicsúszik valami, de gyakran ne forduljon elő.
2.: Mennyire lakik messze? Elsőre jöjjön a srác hozzád, majd megtudod, hogy megéri-e érte legközelebb felmenni. Vagy egy jó ötlet: jöjjetek össze egy köztes helyen.
Pl.: én Balatonfüredi vagyok és a csaj Tapolcai, akkor találkozunk Veszprémben, mert az mindkettőnktől ugyanolyan messze van. Így egyikőtök sem lesz ,,hazai pályán" és több lesz a kaland.
3.: Nyugodtan mondd el a szüleidnek. Inkább örülni fognak neki, hogy találkozol egy sráccal. G*ciség lenne, ha ezt megakadályoznák.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!