Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön az, ha egy fiú zongorázik? (olvassátok tovább is pls)
Szóval, én kb 8 éve zongorázok, és imádom is, most leszek 16, még nem volt barátnőm, ezért vagyok kíváncsi, hogy nektek tetszik-e az, ha egy fiú zongorázik, vagy ha játszik nektek valamit. Hogy tudjatok véleményt alkotni, itt van 1 darabom, bár ez nem sikerült valami jóra :S
http://www.youtube.com/watch?v=EfiFjP3bfug
(normális válaszokat előre is köszönöm)
A Fairy Tail az vacak.
Manapság próbálkozz az electronikus zenei pályán helyezkedni. Gondolok itt az Electro-Punk, Noise és stb. Népszerübb mint a zongora, de a zongora sem rossz. Van egy-két lány ismerősöm akik beindulnak attól ha valaki zongorázik.
Na most vagy ott kamuzol, vagy itt. Vagy nem is te vagy.
Ott azt írod, 2004 óta tanulsz zongorázni. Akárhogy számolom, az nem 8 év, főleg nem akkor, ha tanévet számolunk (és általában zenetanulásban is azt szoktak).
Valamint ott kornak 25 van megadva.
...?
Szerintem baromi jól játszol :) Nekem tetszene, ha egy fiú zongorázna nekem valamit! Csak ne legyen túl elvont fazon :D
(mondjuk ez a Fairy Tale nem tudom mi, de ez az anime dolog meg nagyon nem jönne be :D Ezt leszámítva a zene tetszik, ügyes vagy! :) )
Persze szép dolog a zene, én fuvolázom (nem félreérteni szóval tényleg fuvolázom) és nagyon szeretem ha valaki érti, hogy mit mondok amikor arról rinyálok milyen bonyolult a Chopin darabokban 12 nyolcadban számolni...:)
szerintem klassz dolog, bár én személy szerint a jazz zongoristákat szeretem a legjobban, ha laza vagy és jól áll amit csinálsz, akkor ez csak előny lehet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!