Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejön az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön az, ha egy fiú zongorázik? (olvassátok tovább is pls)

Figyelt kérdés

Szóval, én kb 8 éve zongorázok, és imádom is, most leszek 16, még nem volt barátnőm, ezért vagyok kíváncsi, hogy nektek tetszik-e az, ha egy fiú zongorázik, vagy ha játszik nektek valamit. Hogy tudjatok véleményt alkotni, itt van 1 darabom, bár ez nem sikerült valami jóra :S

http://www.youtube.com/watch?v=EfiFjP3bfug

(normális válaszokat előre is köszönöm)

2011. okt. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egész jó lett, bár férfi vagyok. Ha nő lennék, akkor leszopnálak, ha ez megnyugtat. Bár szerintem ne ezzel akarj bevágódni a csajokkal. :) Legyél inkább művelt, okos, vicces, vagy valami.
2011. okt. 18. 19:44
 2/68 You got OWNED! ***** válasza:
30%

A Fairy Tail az vacak.

Manapság próbálkozz az electronikus zenei pályán helyezkedni. Gondolok itt az Electro-Punk, Noise és stb. Népszerübb mint a zongora, de a zongora sem rossz. Van egy-két lány ismerősöm akik beindulnak attól ha valaki zongorázik.

2011. okt. 18. 19:45
 3/68 anonim ***** válasza:
100%

Na most vagy ott kamuzol, vagy itt. Vagy nem is te vagy.

Ott azt írod, 2004 óta tanulsz zongorázni. Akárhogy számolom, az nem 8 év, főleg nem akkor, ha tanévet számolunk (és általában zenetanulásban is azt szoktak).

Valamint ott kornak 25 van megadva.

...?

4/68 anonim ***** válasza:
52%
Nekem teljesen mind1, engem ez nem érdekel, de őszintén.. nem ítélem el ezért, de nem is kap plusz pontot nálam.. (lehet, h furán fogalmaztam, de a fáradtság..az fáradtság :D)
 5/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet "plusz pont" úgymond... én is gitározok és el vannak ájulva ha meglátják a hátamon a tokot...mondjuk ugyebár ez a zongora a háton nehezen kivitelezhető...
 6/68 A kérdező kommentje:
hehe, ez jó volt a zongora a háton. Aki írta a 2004es cuccot, ha ennyire kötekedő vagy, akkor elmondom, hogy 2003 őszén kezdtem, és most van a 8. évem, és youtubon, nagyobb kort adok meg, hogy megnézhessek minden videót, de hidd el, 16 éves vagyok, és az tényleg az én zongorázásom :)
2011. okt. 18. 20:01
 7/68 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem baromi jól játszol :) Nekem tetszene, ha egy fiú zongorázna nekem valamit! Csak ne legyen túl elvont fazon :D

(mondjuk ez a Fairy Tale nem tudom mi, de ez az anime dolog meg nagyon nem jönne be :D Ezt leszámítva a zene tetszik, ügyes vagy! :) )

2011. okt. 18. 20:15
 8/68 anonim válasza:
100%
Nagyon szerelmes voltam egy fiúba, aki remek zongorista volt és nagyon bejött, hogy tudott játszani, szexi is volt:-)meg örültem, hogy szereti a kultúrát. De a humorába előbb szerettem bele... :-)
2011. okt. 18. 20:22
 9/68 A kérdező kommentje:
utolsó komment, köszi szépen, és a zene számít, nem az, hogy mi a címe, vagy honnan van :)
2011. okt. 18. 20:23
 10/68 anonim ***** válasza:
100%

Persze szép dolog a zene, én fuvolázom (nem félreérteni szóval tényleg fuvolázom) és nagyon szeretem ha valaki érti, hogy mit mondok amikor arról rinyálok milyen bonyolult a Chopin darabokban 12 nyolcadban számolni...:)

szerintem klassz dolog, bár én személy szerint a jazz zongoristákat szeretem a legjobban, ha laza vagy és jól áll amit csinálsz, akkor ez csak előny lehet ;)

2011. okt. 18. 20:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!