Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejön az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön az, ha egy fiú zongorázik? (olvassátok tovább is pls)

Figyelt kérdés

Szóval, én kb 8 éve zongorázok, és imádom is, most leszek 16, még nem volt barátnőm, ezért vagyok kíváncsi, hogy nektek tetszik-e az, ha egy fiú zongorázik, vagy ha játszik nektek valamit. Hogy tudjatok véleményt alkotni, itt van 1 darabom, bár ez nem sikerült valami jóra :S

http://www.youtube.com/watch?v=EfiFjP3bfug

(normális válaszokat előre is köszönöm)

2011. okt. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:

Itt van a 2. zongorázásom, ez jobb?

http://www.youtube.com/watch?v=IRlGeVpEPDw

2011. okt. 30. 12:47
 22/68 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de ez nem jó... Nagyon darabos, ennél sokkal lágyabbnak kellene lennie ennek a darabnak.
2011. okt. 30. 14:36
 23/68 anonim ***** válasza:
szerintem az eleje egy kicsit fura de utánna egész jó...:D nem mondod meg hogy hány éves vagy,mert nagyon birom a zenész pasikat:x
2011. nov. 2. 21:03
 24/68 A kérdező kommentje:

15 vagyok, lassan 16 :D

és kb 8 éves korom óta zongorázok, most éppen a karib tenger kalózait kezdtem el tanulni :D

2011. nov. 3. 00:45
 25/68 anonim ***** válasza:

Nekem az jon be, ha egyutt csinalunk valamit. Ha már zongora, akkor játsszunk négykezest, és keszuljunk fel egy kozos produkciora, estre, amivel fellépünk.

De ez en vagyok, a kiszemelted talan masmilyen.

De ha mar Te vagy annyira muvelt, hogy hangszeren jatszol, akkor a lany is bizonyara muvelt ugyanennyire, es akkor tudtok egyutt zenelni (is).

2011. nov. 6. 04:31
 26/68 anonim ***** válasza:
... egyebkent most meghallgattam 2 jatekodat, es en 6 ev zeneiskolaval a hatam mogott ketsegbe vonnám, hogy Te 8 eve jársz.... sokkal inkabb tunik sajat otthoni gyakorlasnak, max. 2-3 evnyi zongoraiskolai technikai tudással....
2011. nov. 6. 04:34
 27/68 anonim válasza:
jó vagy,a pasi akibe bele vagyok zúgva az is zongorázik és szerintem plusz pont
2011. nov. 6. 12:40
 28/68 A kérdező kommentje:

:)

hát igen... sztem is elég szarul játszok, de a zeneiskolára fogom, mert tényleg 7-8 éve járok zongorára, és eddig csak 4esem és 5ösöm van :D

Mondjuk csak most kezdtem el otthon is igazán foglalkozni vele...

2011. nov. 6. 20:06
 29/68 anonim ***** válasza:
Melyikbe jársz? Ki a tanárod?
2011. nov. 6. 23:08
 30/68 A kérdező kommentje:
Budapest, ha Bp-n laksz, és kíváncsi vagy, leírom privátba
2011. nov. 7. 16:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!