Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön az, ha egy fiú zongorázik? (olvassátok tovább is pls)
Figyelt kérdés
Szóval, én kb 8 éve zongorázok, és imádom is, most leszek 16, még nem volt barátnőm, ezért vagyok kíváncsi, hogy nektek tetszik-e az, ha egy fiú zongorázik, vagy ha játszik nektek valamit. Hogy tudjatok véleményt alkotni, itt van 1 darabom, bár ez nem sikerült valami jóra :S
http://www.youtube.com/watch?v=EfiFjP3bfug
(normális válaszokat előre is köszönöm)
2011. okt. 18. 19:42
41/68 anonim válasza:
jól nyomod, bár néha eléggé kapkodsz és pontatlan vagy... nálam ez nem lesz meghatározó, max pluszpont, ha zongorázol valami jót. :)
42/68 anonim válasza:
A kérdésre nem válaszolhatok, mert férfi vagyok, de zongorázásban ha fejlődni akarsz amire nagyon kéne figyelned az a dinamika és a "feeling" . A zongorázás nem ott kezdődik ha letudod játszani a darabot(technikailag) az csak az alap. Ott a dinamika a hangsúlyok stb stb amitől lelke lesz az egésznek. Néha a legegyszerűbb dolgokból fantasztikus dolgokat lehet kihozni. Ajánlom neked Michael Giacchinotól a Lost sorozat zenéjét tanulságos ilyen szempontból.
43/68 anonim válasza:
igen, egyetértek uccsóval, mert pl érzelmet nem sokat hallottam ki a játékodból. azt még meg kell tanulnod, h ne egy betanult darab legyen, hanem a sajátod, mintha épp akkor találnád ki. :)
44/68 A kérdező kommentje:
jól van :D azért ne arra a szar mikrofonra alapozzatok, amivel felvettem xD
2011. dec. 22. 23:59
45/68 anonim válasza:
Semmi bántó szándék nem volt benne csak tanácsok, tényleg.
Egyébként a legfontosabb az hogy te örömödet leld abban amit csinálsz onnantól kezdve a fejlődés úgyis adja magát. :)
46/68 anonim válasza:
peersze, de azért ne fogd a mikrofonra, kicsit zongorázz még lazábban :)
47/68 anonim válasza:
en is gondolkozok hogy el kezdek zongorazni, de csak mert szeretem a zongora hangot.
vmi ilyesmit fogok jatszani :P :D http://www.youtube.com/watch?v=-wnDAPcoPsk&feature=related
48/68 anonim válasza:
Nem rossz, én kifejezetten szeretem a zongora darabokat, de mondjuk párt nem úgy választok, hogy na akkor most melyik zongorázik ügyesebben. De pluszpont simán lehet :)
49/68 anonim válasza:
nekem nagyon bejonne, ha a pasim zongorazna....igaz hogy gitarozik de azt nem elvezem annyira:D...a lassu szammal romantikus lehetsz.... s melyik lany nem szeretne h a pasija neki jatszon valamit. Persze ez termeszettol is fugg:) Sok sikert a tovabbiakban!
50/68 anonim válasza:
én zongorázom bár nem olyan rég minnt te, de egész jó :).. csak néhol a ritmussal vannak gondok de az kiküszöbölhető! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!