Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejön az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön az, ha egy fiú zongorázik? (olvassátok tovább is pls)

Figyelt kérdés

Szóval, én kb 8 éve zongorázok, és imádom is, most leszek 16, még nem volt barátnőm, ezért vagyok kíváncsi, hogy nektek tetszik-e az, ha egy fiú zongorázik, vagy ha játszik nektek valamit. Hogy tudjatok véleményt alkotni, itt van 1 darabom, bár ez nem sikerült valami jóra :S

http://www.youtube.com/watch?v=EfiFjP3bfug

(normális válaszokat előre is köszönöm)

2011. okt. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:

20:25 én értettem, amit mondtál :D és abban valóban igazad van, hogy a jazz nagyon jó zongorán, de nem könnyű :)

Mellesleg, köszönöm a normális válaszokat

2011. okt. 18. 20:27
 12/68 anonim ***** válasza:
91%
Nálam plusz pont a zongora is, meg a gitár is. mindkettőt nagyon szeretem.:)
2011. okt. 18. 20:38
 13/68 anonim ***** válasza:
ha tovább olvasom, akk is utálom a zenét 20
2011. okt. 18. 21:32
 14/68 anonim ***** válasza:
100%

"utálom a zenét"

miiii?! sosem gondoltam, hogy létezik ilyen ember. az oké, hogy nem annyira fanatikus valaki, vagy nem jelent neki kikapcsolódást vagy mittudomén. de UTÁLNI a zenét?!

2011. okt. 18. 21:44
 15/68 anonim ***** válasza:
én kifejezetten szexinek tartom, ha egy férfi tud zenélni. nekem pont nem az ilyen átlagos-divatos dolgok jönnek be, mint pl a gitár. kb minden második fiú gitározni tanul. szeretem, ha nem ezt a mainsteam vonalat követik. barátom pl. dobol, ami sokkal nehezebb mint a gitár, és ritkább is. a zongora is kifejezetten bejönne, az is, ha írnál egy számot, de azért ne legyen túl nyálas, mert ez nem az 1800-as évek:))
2011. okt. 20. 17:15
 16/68 anonim ***** válasza:
én az olyan edward cullenes zongorázást bírom .. de a viccet félretéve a lágy lassú romantikus zongorákat szeretem♥:)
2011. okt. 20. 17:16
 17/68 A kérdező kommentje:

17:15, teljesen értem, mit mondasz :)

17:16, ez érdekes, mert most pont a bella's lullaby-t tanulom tőle, majd felrakom, ha jól fogom tudni :)

2011. okt. 20. 17:26
 18/68 anonim ***** válasza:
41%
Mindegy, csak sok pénzed legyen. Akkor szeretni fogják még a fingodat is.
2011. okt. 20. 17:46
 19/68 anonim ***** válasza:

Mindegy,hogy zongorázol vagy valami mást csinálsz ha jól megy és egyáltalán ha valamiben jó vagy az mindig előny a csajoknál.

Lehet a tizenéveseknél még nem annyira csak ha esetleg ők is zenélnek valamit,de később imádni fogják a nők csak ne hagyd abba és ne und meg.

2011. okt. 20. 20:12
 20/68 anonim ***** válasza:
szerintem az nagyon romantikus én szeretem hogy ha egy fiú zongorazik illetve gitározik szóval ez egy előny:P
2011. okt. 21. 14:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!