Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejön az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön az, ha egy fiú zongorázik? (olvassátok tovább is pls)

Figyelt kérdés

Szóval, én kb 8 éve zongorázok, és imádom is, most leszek 16, még nem volt barátnőm, ezért vagyok kíváncsi, hogy nektek tetszik-e az, ha egy fiú zongorázik, vagy ha játszik nektek valamit. Hogy tudjatok véleményt alkotni, itt van 1 darabom, bár ez nem sikerült valami jóra :S

http://www.youtube.com/watch?v=EfiFjP3bfug

(normális válaszokat előre is köszönöm)

2011. okt. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. dec. 31. 14:53
 52/68 anonim ***** válasza:

hát, látom későn jöttem már a 6. oldalnál járunk:D

mindegy am én fiú vagyok,de 10+ éve hegedülök és 3 éve gitározok. m1 nem ez a lényeg, csak annyit akartam, hogy mondjuk ne animéket játsz, ( én is szeretek egykét animét) de az akkor is gáz, kivéve japánban, inkább titkold el az anime buzulásod :d játszhatsz jó zenéket is. ha énekelsz is mellé az már jobb... pl szentem ha éccaka kiállnál a csaj ablakához és elnyomnád full érzelmesen a can u feel the love tonight számot elthon john tól tuti megszereznéd a csajt :D vagy keress egy bandát és nyomj nightwish-t

2012. jan. 9. 00:42
 53/68 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik :) Tényleg van itt-ott ritmusprobléma, de nem baj.. ;) Én is 8 évet zongoráztam, csak abba kellett hagynom a tanulás miatt :\ De azért még néha-néha odaülök játszani:)

Szóval a lényeg, hogy nekem kifejezetten bejönnek az olyan pasik, akik szintén szeretik a zenét:P

Meycry! Én odáig lennék meg vissza szerintem, ha valaki ezt megcsinálná az ablakom alatt :)) Még sose énekeltek/játszottak nekem saját számot :\ De maajd egyszer talán :D

18/L

2012. jan. 16. 15:08
 54/68 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy abba kellett hagynod, nagyon jó zongorázni :D Köszönöm a válaszod, biztos vagyok benne, hogy teljesülni fog a vágyad :)
2012. jan. 16. 15:49
 55/68 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A felvétel minősége nem a legjobb,nyilván ezt te is tudod,viszont zseniális a játék és az összekötések egy kis baki kivételével.:)

Nő vagyok,évekig zongoráztam,imádtam és imádnám,ha a barátom játszana nekem.

Bizonyára lassan fél év elteltével a kérdés kiírása óta van már bnőd,ha nincs,akkor lesz.Ne hagyd abba a zongorázást,ha ebben örömöd leled.

:)

2012. jan. 23. 15:46
 56/68 xy35 válasza:
Még jó :) Nagyon édes ha játszol valamit a kiszemelt hölgynek :) el fog ájulni jobb esetben, ha meg nem érdekli akkor ne is törődj vele nem hozzád való és kész. :)
2012. jan. 23. 16:10
 57/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utsó két választ :) és még nincs barátnőm :D
2012. jan. 23. 16:20
 58/68 anonim válasza:

Hello

Én 22 vagyok, 2 verzió van. Vagy ismer már valahonnan a csaj , és akkor eleve megvan már rólad a véleménye, és vagy tetszel neki vagy nem, az elöbbinél csak plussz pont akkor, az utóbbinál meg ugye mindegy..., (persze feltételezve ha nem hallott játszani. Vagy ha van a suliban zongora és mondjuk játszanál rajta a "nagyközönségnek", akkor azért felfigyelnek rád... ),

2. verzió ha nem ismer a csaj, mert pl utcán (metró, vonat , busz tökmind1) szólítod le,

akkor , meg általában nagy pozitívum, persze ahoz olyan lányhoz kell odamenni, az ilyen plázacica, agyon festem magam csajokon neis gondolkodj, mert tíz fillért nem érnek (és probálj meg kicsit kulturáltabb helyekre járni,(nem drága...) mittudomén jazz klubb, valami művész hely, esetleg könyvtár ), de hát ugye ezt valahogy fel kell vezetni... nálam pl alap duma ha ismeretlen csajt szólítok le hogy: Szia , neharagudj hogy megzvarlak, de szeretnék megtanulni zongorázni nem tudnál mondani egy jó zeneiskolát? (nálad lehetne olyan hogy,már zongorázol egy ideje, de szeretnéd tovább fejleszteni magad ) tök mind1 mit válaszl utána már tudod folytatni (általában nagyon segítőkészek :D) ,pl hogy amugy merre felé? (mondjuk a van ha van a kiszemelten még egy gitár is vagy vmittudomén hegedű , akkor még jó is mert egyből van közös téma : zene ) , persze ezét ahoz kell egy jó adag bátorság csak úgy odamenni (de az is plussz pont hogy nem vagy nyuszi ) , de mindenesetre figyeld a jeleket, ha suli ha egyéb (mosoly, hosszú egymásra nézés, szájnyaldosás, nyelvkidugás , cipő orra feléd néz, apró testbeszéd jelek ).

hja és még valami a animét felejtsd el, gázos, nagyon...

jól játszol , játsz normális zenét Jazz-hez még fiatal vagy + nem sok korodbelinek tetszene, játsz popslágereket

vagy blues-t , tipp: Adele - somesone like you , ettől sok kiscsaj behal:) de a legfontosabb , ne add fel ha elsőnek visszautasítanak, lehet csak 4. re jön össze , de egy idő után már úgy fog menni mindtha mindig is ezt csináltad volna , csak lazán és önbizalommal telin, és ne gondolkodd túl... (na mentem a barátnőmhöz:) )

sok sikert , hajrá

2012. febr. 14. 19:57
 59/68 A kérdező kommentje:
Hehe, köszönöm szépen a sok tippet/tanácsot :)
2012. febr. 14. 20:48
 60/68 anonim válasza:

nekem személy szerint nagyon bejön ha egy pasi zongorázik vagy gitározik... én furulyáztam de abba kellett hagynom.. :/ és amúgy jól zongorázol nagyon is és ha jól is nézel ki akkor egy főnyeremény vagy ;) *-*

14/L

2012. febr. 26. 00:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!