Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányok, ti miért néztek olyan csúnyán egy alacsony fiúra sokszor, ha még be sem próbálkozik nálatok, annyira nem bírntáok elfogadni, hogy alacsonyak vagytok vagy egyszerűen csak undorodtok az alacsony fiúktól?
Biztos, hogy azért néz rád ferde szemmel, mert alacsony vagy? Vagy csak mert szimplán nem jössz be neki és lehetnél akár 1 fejjel magasabb is, akkor sem jönnél be neki?
Én 160 cm vagyok 14 éves korom óta, nem is nőttem, meg már abban a korban vagyok, hogy nem is fogok, voltak magas és voltak kevésbé magas pasik is a életemben. A jelenlegi párommal 7 éve vagyunk együtt és fél fejjel magasabb csak nálam. Ez nem befolyásolt nálam semmit soha!
De vannak akik kifejezetten a magas pasikhoz vonzódnak, na náluk nem lesz sok esélyed, de akik nem ilyenek, azoknál meg simán! Ha mégsem jön össze azoknál a lányoknál sem, akkor meg nem a magasságodon fog múlni!
"de hát ez az élet, a selejt törpék kipusztulnak"
a humorod viszont nagyon jó :D :D :D
Hát,velem ilyen nem fordult még elő,sőt volt nálam 10 centivel magasabb csajom is.
És még csak sovány se vagyok...
Szerintem a saját nevedben beszélj,és azokéban,akikkel dolgod volt.
Én 157 cm magas vagyok, a családban csak én vagyok ilyen alacsony. Nem örültem volna alacsony férfinak, mert az egész család azon röhögött volna, hogy nekem csak egy törpe jutott. Alapvetően a környzetem volt kegyetlen, vannak családok, ahol nem röhögnének ki téged sem. Kompenzáld erős izomzattal, humorral, kedvességgel azt a pár cm-t.
A párom 186 cm magas. A gyerek is magas lesz, már most az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!