Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alacsony lányok, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony lányok, ti miért néztek olyan csúnyán egy alacsony fiúra sokszor, ha még be sem próbálkozik nálatok, annyira nem bírntáok elfogadni, hogy alacsonyak vagytok vagy egyszerűen csak undorodtok az alacsony fiúktól?

Figyelt kérdés
Van egy aranyos, pici lány, akivel gyakran találkozom és mindig olyan mérgesen néz, úgy érzem engem utál, mert alacsony fiú vagyok és talán attól tart, hogy bepróbálkozom nála, mert nekem tetszik és lehet tudat alatt megérzi. Pedig tudom én, hogy esélytelen vagyok nála is, mint minden lánynál, mert sajnos nem tudtok, ti lányok vonzódni az alacsony fiúkhoz és én ezt már kezdem elfogadni, még, ha rohadtul fáj is, de hát ez az élet, a selejt törpék kipusztulnak, manapság már egy 13 éves kislány is lazán eléri a 175centit sokszor.

2013. márc. 4. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mitől vagy annyira biztos benne hogy magasságod miatt néz rád ferde szemmel? Ha egy alacsony pasi bepróbálkozik nálam fel se ötlik bennem hogy az én magasságom nem jó, 162 cm vagyok nem mondom hogy nem lennék magasabb de elfogadhatónak tartom, nem tudom honnan vetted hogy a saját magasságommal lenne bajom. Mellesleg a magas jóképűeket is elküldöm mert van párom. Ez szerintem csak egy ok amire ráfogod a sikertelenséged.
2013. márc. 4. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Nézd végig a társkereső oldalakat, legtöbbször kiírják a lányok, hogy a pasi minimum 175cm magas legyen. Ez alatt is van esélye a fiúnak, mert a lányok nem mérővel járnak, csak kevesebb az esélye. Próbálkozni kell. Az meg butaság, hogy a 13 éves lányok 175 magasak, kb 10 ből 8-9 lány nem éri el a 175 magasat. Átlagban 165 cm magasak a lányok. A pasik 176 magasak átlagban. Tehát egy 10 centis magassarkúban egyenő magasak lennének. De mindenki megtalálja a párját, ha tüzetesen keresi. Te is meg fogod találni.
2013. márc. 4. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Tőlem alacsonyabb pasi már kétlem hogy van, de amúgy nem szoktam rájuk furán nézni.
2013. márc. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!