Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerűen nem fog meg senki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem fog meg senki, mi a baj velem:D?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,szép lány(a tapasztalatokból szólva, nem egóból). De egyszerűen összejövök valakivel és nem tudok szerelmes lenni belé,összejövünk és 1-2 héten belül elmúlik az a nagy szikra és ráunok az illetőre,még mindig szűz vagyok tehát még a szexel se tudnám feltüzelni a dolgokat. Mi a baj velem?!
2013. ápr. 28. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert még éretlen vagy az érzelmi dolgokra.
2013. ápr. 28. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még egy szexkapcsolatban sem tudok 'ráunni' az illetőre. Tényleg éretlen vagy :S
2013. ápr. 28. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért unsz rá mert még nem találkoztál egy igazi férfival, csak gyerekkel.
2013. ápr. 28. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Valóban éretlen vagy még a szerelemhez. Ennyi...
2013. ápr. 28. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Én a nőkkel volnék így. Ezért nem is kéne egyik sem egy két dugásnál többre, mert állati unható mind. Személyiségre egyik sem igazán hozzám való. Taláb 1000 ből 2. De azok elég antiszoc félék is volnának.

Vannak ilyen emberek, akik nem szeretik az elköteleződést, leragadni egy valaki mellett, mert többnyire személyiségjegyekre vontakozóan nincs meg az összeegyeztethetőség a legtöbb ellenkező neművel.

Belső összhang nélkül pedig csak unatkozol, feszengsz mellettük, és csak próbálsz /nem őszintén/ jó pofát vágni hozzájuk.

Egy idő után kínos, és gagyi.

Erősen ajánlott neked is csak a testi gyönyörökre koncentrálni, és kihasználni a jó szexet. Ilyen hozzáállással nem való párkapcsolat. Én nem is akarok egy nőtől sem semmi komolyat.

De nyilván te tudod, hogy mit akarsz az életeddel kezdeni.

CSak az időd telik, és nemi értelemben semmit nem élvezel belőle. Szerintem feküdj össze azokkal akik külsőre bejönnek ,aztán hagyd őket békén. Keresd a többit is, és így tovább....

2013. ápr. 28. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:

lehet, hogy tényleg korai még neked egy komolyabb párkapcsolat. de az is lehet, hogy nem találkoztál még olyan sráccal, akibe bele tudnál szeretni úgy igazán, mert annyira megfogna benne valami.

manapság nehéz találni ilyet, pl. nekem is, pedig 21 éves vagyok már.

eddig egy srácba voltam szerelmes, belé nagyon, és azóta sem találkoztam mással, aki hasonló hatással lett volna rám, pedig én is ismerkedem.

nem vagy elkésve semmivel, majd jön valaki :D amit itt a vége felé írt valaki, hogy csak szexelj, aztán kész, az szerintem elég nagy hülyeség. főleg, ha egyébként egy egészséges lelkületű, normális lány vagy.

2013. ápr. 28. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene összejönni senkivel, míg na vagy szerelmes belé.
2013. ápr. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!