Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyszerűen nem merek nyitni senki felé sem a fogaim miatt?
Te nem nézted a Sharon naplója című mesét? :)
Értsd meg, nem zavar az senkit, ha amúgy helyes csaj vagy és rendes akkor a pasit szerintem legkevésbé sem fogja érdekelni...
Miért maradna ki?
Lesz, akinek így is tetszel majd, szabályozóval együtt. Csókolódzni is lehet így. Utána pedig gyönyörű fogaid lesznek! Mi a probléma?
Csak legyél vidám és jókedvű - az elbűvöli a fiúkat, és egyszeriben megszépülsz tőle!
Nekem is tetszettek már fogszabályzós lányok és szívesen jártam volna valamelyikkel. Nem olyan nagy dolog ez, mint te gondolod.
Egyébként meg mi van ha csak 18 évesen leszel szerelmes, hmm? Nem kell elkapkodni semmit. Hová sietsz?
Nekem 24 évesen volt először bnőm és csók is akkor volt...
Uuuu nekem barátnőmnek fogszabályzója van (17 éves), mert keresztharapása volt (amikor a felső fogak az alsó mögé zárnak nem elé ha becsukja a száját), már csak fél évig lesz rajta, de én nem is akarom, hogy levegye mert annyira megszerettem...Nekem nagyon tetszik a fogszabályzója, tök aranyos vele :) ! Őt is zavarja, és nem lehet vele megértetni, hogy tökre szép azzal is :) ! Ugyhogy fel a fejjel sok fiunak tetszik a fogszabi.
22/f
Én mint pasi nézem a leendő pár fogait, de csak kíváncsiságból, mert engem nem érdekel az ilyesmi...:)
Nekem jó ideig a bal első metszőfogam kitört tőböl, miután estem deszkával, de én úgy is csajoztam, volt is az idő alatt 2 barátnőm...
Ha érdekelsz valakit, akkor nem fogja érdekelni a fogad, hidd el, nem kell olyan nagy dobra verni:) Aki ilyenre utazik, annak pedig nem Te kellesz, hanem valószínüleg csak villogni akar, hogy neki milyen marha jó nője van, vagy csak a tested akarja...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!