Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen nem merek nyitni senki felé sem a fogaim miatt?

Figyelt kérdés
A helyzet az, h most 16 évesen kapok fogszabályzót, tudom elég későn, de erről nem én tehetek, mivel eddig a szüleim nem akarták. Szóval itt vagyok 16 évesen és még soha nem volt barátom és eddig csak egyszer csókoloztam olyan 11-12 évesen. nagyon bánt a dolog és nincs semmi önbizalmam. nem vagyok elégedetlen magammal, de a fogaim nagyon elcsúfítanak, szerintem. Legalább 2 év fogszabi, aggidra 18 és fél éves leszek. Nekem akkor kimarad a szerelem?
2009. márc. 5. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
En egy 23 eves lany vagyok, 3 eve egyutt elek a baratommal es nagyon gondolkodom,h rakatok fogszabalyzot. Szerintem nagyon szexi. Mondjuk en feheret szeretnek. Banom,h ellenkeztem a szuleimmel,akkor amikor akartak nekem rakatni, mert mostanra mar szepek egy egyenesek lennenek a fogaim. :(
2009. márc. 5. 16:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb. 16 évesen lett fogszabályzóm, kb. 1,5 évig volt fent. Mondjuk én akkoriban még nem akartam pasit minden áron, mégis ebben az időszakban kezdtek felfigyelni rám a fiúk, ekkor lettek az első párkapcsolataim.

Egy tanárnőm 35 évesen rakatott fogszabit, és nagyon bájos volt vele :)

2009. márc. 5. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
jajj, mi lesz most veled???? En most 23 eves lany vagyok, az en szuleimnek nem volt penzuk fogszabalyzora, igy sokaig nagyon de tenyleg nagyon szar fogaim voltak, mivel genetikailag is orokoltem oket. Igy az onbizalmam szep lassan eltunk a sullyesztoben, 20 evesen pedig egesz nyaramat kulfoldon dolgoztam, hogy legyen penzem a fogaimra, ennek 3 eve, most nagyon szepek a fogaim, 2 eve van parom is, amugy en meg 20 evesen csokoloztam eloszor, ki nem szarja le, en onnantol kezdve, hogy volt fogszabalyzom, tok jol ereztem magam, csak bokokat kaptam, azota az onbizalmam is szuper. Szoval csak ne rinyalj ilyen idosen, meg gyerek vagy, egyreszt ettol meg lehet pasid, masreszt meg 18 evesen se lesz keso.
2009. márc. 5. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:

a Fogszabályzó ne legyen akadály:)

Az évfolyamomban majdnem mindenkinek van s mostmár lehet divatosakat kapni:)

Van akinek még jól is ál:)

felejtsd ela fogszabályzót nem zavaró dolog:)

L/14

2009. márc. 7. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!