Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nem készültél a randira, túl egyszerűen öltöztél" - Ez milyen oltás egy nőnek?
konkrétan a pasi azt mondta randin a nőnek, első mondata: úgy látom nem készültél erre a randira, elég egyszerűen öltöztél, minimum miniszoknyát vártam volna, vagy feszülős cuccot
???
Miért ne öltözhetne úgy a nő, ahogy a személyiségéhez passzol?
Alapvetően hosszú szoknyás vagyok, ha akarnék se tudnék minit felvenni, mert nincs :)
Ha èn adok magamra,eddzek,karriert építek,szoláriumozok adok az öltözködèsre akkor a másiknak is kutya kötelessège.
Amúgy szőrtüszőt is úgy hagyni igènytelensèg.
Nekem voltak olyan partnereim amikor.tudták,hogy talizunk intim gyantára ment.
Ez a különbség.
"Ha èn adok magamra,eddzek,karriert építek,szoláriumozok adok az öltözködèsre akkor a másiknak is kutya kötelessège."
Virágom, pl nekem nem fogod megmondani, hogy mi a kötelességem. Én se teszem ezt veled.
Ha így érzed jól magad - tök jó. Ha ezt várnád a partneredtől - tök jó.
De igénytelennek titulálni valakit csak azért, mert nem "szexyn" öltözik??
Ott van pl Kate Middleton, Marion Cotillard, Michelle Dockery, vagy Emma Watson. Ha meg kell jelenni valahol, kifogástalanul néznek ki, pedig nem kínaiban vett bugyivillantó repedős miniben parádéznak.
Vagy ott van Coco Chanel, ő is mindig ízlésesen öltözött, és elegánsan.
Rájuk is azt mondanád, hogy nem minőségi az öltözködésük?
Én marha jól elvagyok farmer-pólóban, néha nyáron szoknyában, de ennyi. A páromnak tökéletes így, neki nem annyira jön be, ha egy lány ilyen cicababás öltözködési vonalat képvisel.
Szóval éljen az önkifejezés, mindenki hordjon azt, amit szeret, és egy stílus se igazán lehet igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!