Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nem készültél a randira, túl egyszerűen öltöztél" - Ez milyen oltás egy nőnek?
Figyelt kérdés
konkrétan a pasi azt mondta randin a nőnek, első mondata: úgy látom nem készültél erre a randira, elég egyszerűen öltöztél, minimum miniszoknyát vártam volna, vagy feszülős cuccot
???
2017. jún. 6. 23:10
1/38 anonim válasza:
Azt jelenti hogy troger nőt választott a gyerek
2/38 anonim válasza:
A nő remélhetőleg úgy otthagyta, mint a pinty. Finoman fogalmazva nem kimondottan komoly kapcsolatot szeretett volna a fickó:)
3/38 anonim válasza:
Ez nem oltás.. férfiúnk egy numerát akart, és csalódottságát nem tudta máshogy szavakba önteni. Ennyi az egész.
4/38 anonim válasza:
Márpedig, ha fél kézzel fél perc alatt le lehet vetkőztetni a csajt, akkor egyszerűen öltözködött. Nomeg másra készült, nem randira. :D
30/f
5/38 anonim válasza:
Én sem miniszoknyában vagy feszülős ribi cuccban megyek randira, húú mekkora tróger vagyok :D Képes vagyok kilépni az ajtón egy farmerban és pólóban szégyen :D
6/38 anonim válasza:
Ha egy étteremben Nike melegítőben lebzselt,megértem. Amúgy meg kapja be a legtöbb magyar pasi.Nagy részük önállóan fel se tud öltözni normálisan-elég gyakori a barna gatya+ hupikék cipő kombó,a konty,ami a Grincs haj lenövése,blööee,stb-,de elvárni azt bezzeg tud.E téren kb. csak 20 év alatt jobb a helyzet,akik viszont már nem az én korosztályom.
7/38 anonim válasza:
De miért csak bohócokkal ismerkedsz hatos ? :D
30/f
8/38 anonim válasza:
Mintha akkora lenne a variáció,7es.
9/38 anonim válasza:
A randizás baromság.
Miért nem olyannal építünk kapcsolatot, akit már ismerünk és egymásba szeretünk, de nem ilyen netes randis körülmények között?
10/38 anonim válasza:
Mert egy idő után elfogynak a potenciális jelöltek az ismeretségi körből.. mármint.. nem tudom mennyire szeretnéd ismerni a másikat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!