Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudom elviselni, hogy egy nővel voltak már előttem? F22

Figyelt kérdés

Már legalább húsz sikertelen randevú áll mögöttem, mert rendre kiderült, hogy a csajnak minimum pettingbe volt már része. Egy lány volt akivel komolyabban terveztem, de ő is olyan könnyen hagyta magát megcsókolni, hogy teljesen lehidaltam. Ha nekem ilyen gyorsan megy, biztos másnak is könnyen odaadná magát és ez pont elég ahhoz, hogy a bizalmam megrendüljön benne.

Hitgyülekezetbe is jártam egy ideig, de ott meg olyan elvont csajok vannak, hogy komolyan nem tudtam, sírjak e vagy nevessek kínomban annyira nem az én világom.

2017. máj. 30. 06:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

azért nem kell pedofíliát vizionálni a kérdező jövőjébe, de tény, hogy nem egészségesen gondolkodik a szexualitásról. egy normális lány csak kiröhög, ha ezt elmondod neki, aztán szánakozva odébbáll. te fordított esetben hogy éreznéd magad, ha egy nő azért nem akarna veled bármit is csinálni, mert olyan könnyen lesmároltad és biztos más lányokkal is voltál már előtte? fúj-fúj, neki nem kell ilyen perverz szexmániás alak.

ugye hogy mennyire fszság?:D

2017. máj. 30. 11:19
 42/64 anonim ***** válasza:
70%

Az agybaj nagy baj.

Kezeltesd magad!

2017. máj. 30. 11:22
 43/64 anonim ***** válasza:
94%

A lényeget nem érted kérdező. Te valamiért egyetlen női értéket látsz a szeplőtlenséget. Ha ezt elveszíti elveszted az érdeklődésedet. Ahogy korábban is írták a szex sok minden csak nem tiszta és az első élményed után lehet még messzebb kerülsz majd a normálistól. Nem tudhatjuk ez a gondolkodásmód pontosan meddig fajul idővel.

De közelítsük meg máshonnan. Itt vagyok példának én. Immár 3 éves kapcsolatomban sejthetően nem vagyok szűz ám egyetlen férfi volt az életemben minden értelemben. Na a te gondolkodásod szerint én már mocskos vagyok hisz hozzám értek. Viszont a szüzességet a bevezetődben még a hűséggel kötöd össze. Na most akkor én már hűséges sem vagyok? Vagy a kettőt mégsem függ össze?

Szerintem te is pontosan tudod hogy komoly buktatók vannak ebben. Amit itt valaki írt abban nagyon sok igazság lehet (a korábbi negatív élmény) de mi így neten pszichológusi diploma nélkül nem valószínű hogy megoldjuk a kérdést. Szerintem a te és a lányok érdeke is hogy szakemberhez menjél.

2017. máj. 30. 11:36
 44/64 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy valakinek az az igénye, hogy ő legyen az első egy nőnek miért kellene pszichológushoz mennie?

Azt, hogy nem akarja, hogy élvezze a nő az együttlétet meg szerintem félreértettétek. Olyat nem akar szerintem aki már mással élvezett, olyat szeretne aki először vele élvez.

2017. máj. 30. 11:43
 45/64 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, a gond az, hogy már te is csókolóztál lánnyal (legalábbis ennyi, ami biztosan kiderül, de lehet, hogy több is volt már). Nem undorodsz magadtól? Már te is "szennyezett" vagy, nem vagy méltó egy "tiszta" lányhoz.
2017. máj. 30. 11:44
 46/64 anonim ***** válasza:
95%

Na ilyen férfitól mentse meg a sors az összes lányt!

Te jó ég, milyen beteg emberek vannak!

2017. máj. 30. 11:46
 47/64 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszem igazad van, egyszerűen lelomboz, ha egy nő is kívánja. De miért van ez?

Szerintem ez a mondat félre érthetetlen. De nem azzal van elsősorban baj amit mond a kérdező hanem amit sugall vele. Az egyetlen érték a szüzesség aki már "szét tette a lábát" értékét veszti mit kéne tisztelni egy nem szűz nőn? lelombozó ha kívánja a fesztiválok során rossz belegondolni mennyi érték veszik el stb. Ezek nem egy szexuálisan érett egészséges férfi gondolatai. És lehet tévedek de ebből a mentalitásból szerintem jó nem sülhet ki. De legyen igazad 48%-os és értsük mi félre a jeleket és csak annyi legyen a hátterében hogy egy még szűz lányt akar.

Amit mondjuk a csókos lánynál szerintem már eljátszott és ebből azért leszűrhetjük hogy több van a háttérben. De a legőszintébben remélem hogy mi tévedünk.

2017. máj. 30. 11:54
 48/64 anonim ***** válasza:
89%
Úgy, hogy elmebeteg vagy. Te amúgy szűz vagy?
2017. máj. 30. 12:21
 49/64 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Mert kisebbségi komplexusod van és ezt a szexuálisan aktív nőkre vetíted ki. Pedig ez a te problémád, belőled fakadó dolog, és neked kell dolgozni rajta. A nőknek ehhez semmi köze.

Ha meg azzal is bajod van, hogy egy nő megcsókol, akkor arra már tényleg nem tudok mit mondani.

2017. máj. 30. 12:34
 50/64 anonim ***** válasza:
0%

Elgondolkodtam, hogy miért zavarhat egy férfit az, ha a nő is kívánja a szexet. Belegondolva a társadalomban szinte tabu, hogy a nők élveznék. Gondolok itt arra, hogy míg a fiúk/férfiak nyíltan beszélnek a szexről a nap bármely szakában a nők ezzel szemben nagyon diszkréten, visszahúzódva nyilatkoznak a szexről vagy egyáltalán a szexuálitásról, már ha nyilatkoznak. Feljön valami szex téma társaságban és ők általában csak mosolyognak vagy elvonulnak. Átlagban egy nőről el sem lehet képzelni, hogy érdekli a szex, nem beszélnek erről. Csak pislogsz nagyokat amikor megmutatkozik a valódi énje az ágyban.

Így el tudom képzelni, hogy valaki nehezen tudja elképzelni és nehezen tudja realizálni azt, hogy a nők is élvezik a szexet.

Férfiakról egyértelmű mindenkinek, hogy élvezik, ebből áll a fél életünk (sör, mell, punci, fenék). Nők nem nagyon hozzák nyilvánosságra, hogy a fæsz mennyire érdekli őket.

2017. máj. 30. 12:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!