Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudom elviselni, hogy egy nővel voltak már előttem? F22

Figyelt kérdés

Már legalább húsz sikertelen randevú áll mögöttem, mert rendre kiderült, hogy a csajnak minimum pettingbe volt már része. Egy lány volt akivel komolyabban terveztem, de ő is olyan könnyen hagyta magát megcsókolni, hogy teljesen lehidaltam. Ha nekem ilyen gyorsan megy, biztos másnak is könnyen odaadná magát és ez pont elég ahhoz, hogy a bizalmam megrendüljön benne.

Hitgyülekezetbe is jártam egy ideig, de ott meg olyan elvont csajok vannak, hogy komolyan nem tudtam, sírjak e vagy nevessek kínomban annyira nem az én világom.

2017. máj. 30. 06:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
84%

Én minden támadás nélkül kíváncsi lennék, mit vársz a nőktől? Ha ezzel tisztába jönnél, sokkal könnyebb dolgod lenne.

Mármint oké, legyen szűz. Nem nagy kitétel, azért a mai jellemző divat ellenére egyáltalán nem ritka 18-20 évesen szűznek lenni.

De ezen kívül? Azt írod, még az sem volt jó, mikor te voltál az első csókja az adott lánynak. Pedig ez már tényleg a totális véglet, annál ártatlanabbat nehezen találsz.

Mit szeretnél hát? A fenti ártatlan leányzó kéresse magát hónapokig? Esküvőig meg se csókoljon? Vagy mit? Mi az a határ, ahonnan már nem tartod könnyű vérűnek az illető leányzót?

Elsőnek ezt tisztázd le magadban, utána lehet róla beszélgetni, hogy ez mennyire reális elvárás. Hogy szűz lányt szeretnél, azzal szerintem nincs gond, nem ritka az, hogy nehezen viselje valaki, ha nem ő az "egyetlen"

- de ha valóban annyira szélsőséges az elvárásod, hogy nemhogy szex, de testi kontaktus se legyen soha semmikor... nos, az már nem feltétlen egészséges.

Meglehet, hogy hitgyüli helyett egy szexuálpszichológus többet érne.

2017. máj. 30. 07:52
 12/64 A kérdező kommentje:
Csak olyan lányt tudok szeretni aki tiszta. Nekem fontos, hogy a páromat tisztelni tudjam, már pedig egy olyan lányt aki szét tette másnak is azon mit tiszteljek még is?
2017. máj. 30. 07:53
 13/64 anonim ***** válasza:
95%
13.: akkor tiszteld a nagy szent szűzhártyát. Ja, a férfiaknak ilyen nincs, akkor bennük mit lehet tisztelni?
2017. máj. 30. 07:58
 14/64 anonim ***** válasza:
90%
És mi lesz ha te "megbecstelenítesz" egy szűz lányt? Onnantól őt aem fogod tisztelni? És ahhoz mit szólsz, ha más férfiak majd a te barátnődet és anyádat nem tisztelik, mert nem egy embert látnak bennük, hanem egy használt lyukat? Ez a teória sok sebből vérzik.
2017. máj. 30. 08:00
 15/64 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Azt nem tartom megbecstelenítésbek, inkább felavatásnak érzem és nem csökken a szememben a csaj, csak legyen jó hozzám és hűséges a tenyeremen hordozom cserébe. Nagyon romantikus jellem vagyok, régimódi elveket vallok szerintem ez a baj, hogy ez a nézet nem illik bele a mai romlott világba. Túlságosan is szentimentálisnak tartom magam egy rossz korba születtem.
2017. máj. 30. 08:08
 16/64 anonim ***** válasza:
91%
16.: és az miért más, ha te dugod meg, mintha másvalaki?
2017. máj. 30. 08:13
 17/64 anonim ***** válasza:
67%
Annyira primitív a közösség ezen az oldalon, hogy az valami hihetetlen.
2017. máj. 30. 08:18
 18/64 anonim ***** válasza:
77%
Akkor anyádat se tiszteled? :D
2017. máj. 30. 08:22
 19/64 anonim ***** válasza:
90%

"Csak olyan lányt tudok szeretni aki tiszta. Nekem fontos, hogy a páromat tisztelni tudjam, már pedig egy olyan lányt aki szét tette másnak is azon mit tiszteljek még is?"

"Egy lány volt akivel komolyabban terveztem, de ő is olyan könnyen hagyta magát megcsókolni, hogy teljesen lehidaltam."

Kérdésedben a lány nem tett szét senkinek semmit. Csak neked tette volna, ha valóban komoly kapcsolat lett volna belőle. Őt miért nem tisztelted? Mert kölcsönös volt a vonzalom?

2017. máj. 30. 08:28
 20/64 anonim ***** válasza:
94%

16#

Ne áltasd magad! Azt a csajt is mocskosnak fogod látni, miközben szopkodja a farkadat.

Abban sincs semmi tiszta és ártatlan, mikor négykézláb áll, te meg mögötte térdelve keféled.

Meg fogsz tőle undorodni ugyanúgy, és szakítasz, mert oda az ártatlansága.

Az ilyen pasik verik hentaira a farkukat, mert abban mindig húzódozik a csaj, és fáj neki. Erre izgul.

Az a nő, aki élvezi a szexualitasát, nyíltan kezdeményez, és élvezettel kefél, az "ku.rva".

A szüzesség elvétele még izgat, mert akkor húzódozik, fél, és fájdalmas. De azt már nem tudod feldolgozni, ha " odaadja magát", akár egy csókra is.

Neked olyan nő kell(ene), aki még gondolati szinten is szűz, és aki "ártatlan" marad örökké. Nem is vágyik a szexre, és nem is élvezi.

Egyrészt ilyen nő nagyon kevés van, csak aki teljesen aszexuális. Másrészt az se egészséges állapot.

2017. máj. 30. 08:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!