Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem tudom elviselni, hogy egy nővel voltak már előttem? F22
Már legalább húsz sikertelen randevú áll mögöttem, mert rendre kiderült, hogy a csajnak minimum pettingbe volt már része. Egy lány volt akivel komolyabban terveztem, de ő is olyan könnyen hagyta magát megcsókolni, hogy teljesen lehidaltam. Ha nekem ilyen gyorsan megy, biztos másnak is könnyen odaadná magát és ez pont elég ahhoz, hogy a bizalmam megrendüljön benne.
Hitgyülekezetbe is jártam egy ideig, de ott meg olyan elvont csajok vannak, hogy komolyan nem tudtam, sírjak e vagy nevessek kínomban annyira nem az én világom.
kicsit sajnállak, kérdező, elég eltorzultak és tárgyiasítóak a nézeteid. mármint tegyük fel, összejössz egy szűz lánnyal, elveszed a szüzességét, de x év után nem működik a kapcsolat...akkor mindketten mocskosak vagytok, és következő kapcsolatra nincs jogotok?
ha nem az önbizalomhiány ezen egészségtelen gondolatok forrása, akkor el nem tudom képzelni, hogy mi..
"Csak olyan lányt tudok szeretni aki tiszta. Nekem fontos, hogy a páromat tisztelni tudjam, már pedig egy olyan lányt aki szét tette másnak is azon mit tiszteljek még is?"
Buta vagy, felszínes, plusz valami vélt felsőbbrendűségtől szenvedsz.
Azt áruld el inkább, hogy benned mit tisztelhetünk mégis? Mert nagyítóval sem találok semmi tisztelnivalót abban, aki egy használati tárgyat lát egy másik emberben.
Közönséges kis gyökér vagy.
"Lelombioz, ha egy nő is kívánja"
Te egyszerűen egy beteg ember vagy, szadista beütéssel. Kezeltesd magad, mielőtt lányokkal ismerkedni kezdesz.
"Vagyis ítélni el lehet mindenkit de nem visz megoldásra."
Akkor te miért csinálod? Azt gondolod tán, hogy csak neked vannak érzelmeid? Ha nem veszed észre, hogy csúnyán megsérted a potenciális partnereidet az ostoba, elvárásaiddal és azzal, hogy nem tekinted őket teljesértékű embernek, akkor ne várd el, hogy majd tekintettel legyen a te érzelmeidre bárki.
"tenyeremen hordozom cserébe. Nagyon romantikus jellem vagyok"
"Egyszerűen lelomboz, ha egy nő is kívánja"
Látod, mekkora ellentmondás?
"Egyszerűen lelomboz, ha egy nő is kívánja. De miért van ez?"
Olyan szexuális irányultságod van, ami kevéssé elfogadott. A régi időkben volt ez jellemző, hogy az asszonynak nem szabadott élvezni a dolgot, mert akkor már mocskos boszorkány.
Nem fogsz találni erre neked tökéletes nőt, hacsak nem olyat, aki aszexuális - amennyiben ez neked belefér.
Viszont a kérdésedből nekem úgy tűnik, hogy te is tisztában vagy vele, hogy nem jó, ahogy érzel, ahogy hozzáállsz. Biztos nem érné meg egy-két beszélgetés egy illetékes dokival? Esetleg szakmai szemmel mondhat olyat, amit mi válaszolóként nem.
Manapság már nem ciki az ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!