Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudom elviselni, hogy egy nővel voltak már előttem? F22

Figyelt kérdés

Már legalább húsz sikertelen randevú áll mögöttem, mert rendre kiderült, hogy a csajnak minimum pettingbe volt már része. Egy lány volt akivel komolyabban terveztem, de ő is olyan könnyen hagyta magát megcsókolni, hogy teljesen lehidaltam. Ha nekem ilyen gyorsan megy, biztos másnak is könnyen odaadná magát és ez pont elég ahhoz, hogy a bizalmam megrendüljön benne.

Hitgyülekezetbe is jártam egy ideig, de ott meg olyan elvont csajok vannak, hogy komolyan nem tudtam, sírjak e vagy nevessek kínomban annyira nem az én világom.

2017. máj. 30. 06:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
7%
Vissza kéne menned úgy 50 évet az időben, akkor még volt tartása 1 nőnek. Az értékrended a mai világba már nem illik bele.
2017. máj. 30. 09:08
 32/64 anonim ***** válasza:
79%

Menj el egy szakemberhez, mert ez nem normális. Te kefélhetsz meg szanaszét élvezheted magad, de ha egy nő élvezi a szexet, az mocskos dolog.

Ez eléggé betegesen hangzik.

2017. máj. 30. 09:13
 33/64 anonim ***** válasza:
7%

Én értem a kérdezőt.

Például volt egy udvarlóm akit igencsak kedveltem, el tudtam volna képzelni vele valami komolyabbat. És akkor egy óvatlan pillanatban megmutatta milyen női voltak. Azonnal legördült nálam a függöny, hogy köszönöm szépen de nem.

Gyarló az ember, szeretne kizárólagosságot és tökéletességet, hát nem olyan egyszerű az és ha mégis összejön, nem biztos hogy lesz benne köszönet.

2017. máj. 30. 09:21
 34/64 anonim ***** válasza:
60%

Amikor a termeszet szelektalja a hibas egyedeket...🤗

Maradjon is igy kerdezo, gondold csak,hogy annyira szent es tokeletes vagy, hogy te nem erdemelsz meg senkit.

2017. máj. 30. 09:23
 35/64 anonim ***** válasza:
86%

21# vagyok.

Azért érzel így, mert a szexet mocskosnak tartod. Ez a "tipikus keresztény megközelítése": az kivédhetetlen, hogy a férfi élvezze. Tehát legalább a nő ne élvezze, akkor nem bűn.

Helló, hitgyüli!

Valószínűleg már korai gyerekkorban gyökerezik az egész. Lehet olyan esemény, amire nem is emlékszel már. Ilyesmi, hogy a babaházban megnézted valaki bugyiját, és nyilvánosan megszégyenített az óvónő. Vagy anyád rajtakapott hogy játszol a fütyiddel, és megbüntetett.

Ha csak hagyják kibontakozni a szexualitást a maga természetes valójában, akkor a fiúk pozitív megerősítésként élik meg, ha a lány élvezi, amit csinálnak, amit kifejez azzal is, hogy " hagyja magát", sőt kezdeményezi is, hogy ismételjék. (Ezért szeretik a fiúk a "rosszlányokat", mert mellettük könnyű átélni a sikerélményt.)

Nem véletlenül mondják a többiek, hogy keress fel egy szakembert. Te is felismerted, hogy lelomboz, ha a nő is élvezi --> izgat, ha nem élvezi. Ez az ösvény könnyű gyors útvonal a szadizmus felé, ahol azt élvezed, ha büntetheted a nőt, aki csak szextárgy a szemedben. Ugye, hogy itt is milyen sok laikus írta, hogy tárgyiasítod a nőket?

Ez se véletlen.

Veszélyes útra tévedhetsz, ha nem sikerül rendet tenni a fejedben. A nő pont ugyanúgy ember, mint te, a haverod, a híres sportolók, vagy bárki más. Ha felsorolod magadban azokat a tulajdonságokat, amik miatt kedveled a haverod, a szüzesség biztosan nem lesz közte, sőt a szexuális irányultsága sem. Humoros, okos, ugyanazokat a filmeket szeretitek, stb.

A legtöbb ember ugyanígy jellemzi a számára ideális partnert is, de a szexualitás is szerepet kap. Méghozzá olyan formában, ami számára élvezetet okoz.

Ezt teszed te is: a nő legyen szűz. De valójában egy olyan nőt akarsz, akinek az a legfontosabb tulajdonsága, hogy nem akar(t eddig) szexelni, "be kell avatni", és fájdalmasan éli meg az együttlétet. 22 évesen ez neked egy " szűz". 32 évesen egy alárendelt lesz, akit birtokolhatsz, büntethetsz, használhatsz, és tudatosan tehetsz vele olyanokat, ami fáj.

Szerinted miért a középkorban, a legnagyobb keresztény befolyás alatt virágzott a kínzás, és az inkvizíció?

Nem véletlenül nyúl vissza a bdsm a mai napig ezekhez a gyökerekhez.

A gond az, hogy te ezt az irányultságot mocskosnak és bűnősnek fogod tartani. Fogadjunk, hogy élből az volt az első gondolatod, hogy te aztán biztos nem...

Mivel ezt a birtokló-elnyomó hajlamot nem tudod igába hajtani és kiélni a megfelelő keretek között, el fog torzulni a személyiséged. 52 évesen kislányokat fogsz bokorba rángatni, mert ők még ártatlanok (a szó mindenféle értelmében!) és "be tudod törni".

Kapcsolatod pedig nem lesz, legalább is nem egészséges formában, mert a nőt (úgy általában) nem tartod veled egyenrangúval.

Pszichológushoz kéne fordulni, de nagyon gyorsan!

Őszintén: sose éreztél agressziót, mikor csinos, kívánatos lányokat látsz nyáron, ahogy " mutogatják magukat"?

2017. máj. 30. 09:35
 36/64 anonim ***** válasza:
85%
Én meg nem értem meg a kérdezőt és nem is akarom. Számomra az nem ember, aki arra izgul, hogy a másik ne élvezze az együttlétet, hanem lehetőleg rossz legyen neki. Az ilyen maradjon egyedül és ne okozzon másoknak sérüléseket, mert beteg.
2017. máj. 30. 09:37
 37/64 anonim ***** válasza:
96%

Ez a kettősség (a tenyereden hordod, DE ellenérzést vált ki, ha élvez valamit) meg a kulcs a bántalmazó kapcsolathoz.

Találsz egy lányt, aki "elég tiszta". Csendes, félénk, riadt. (Áldozat típus)

Először jön a nagy romantika, a tenyereden hordod. De: ne beszéljen mással, nélküled nem mehet sehova, nr hordjon kivágott ruhát, stb. Elkezded korlátozni.

Feldühít, ha " akaratoskodik", vagy "kihívó". Puff egy pofon. Sír, fél. Benned megmozdul a védelmező ösztön, mert újra ártatlannak látod. Újra jön a romantika. De valami hiányzik.

Újabb balhé, újabb sírás, és kb. ekkor rájössz, hogy téged ez izgat, neked ez a síró, félénk nő kell, aki meg se mer szólalni.

Családállításra is jó lenne egyszer rászánni az időt és a pénzt. ;)

Azt is pszichológus csinálja.

2017. máj. 30. 09:44
 38/64 A kérdező kommentje:
Félre értitek. Soha senkinek nem okoztam fájdalmat, sőt késztetést sem érezte rá. Nem kellene hozzáfűzni mert nem igaz, hogy ilyen leszek 50 évesen ez meg végképp abszurd feltételezés. Nagyon elment más irányba a beszélgetés.
2017. máj. 30. 09:53
 39/64 anonim ***** válasza:
93%
38.: nem, nem ment el más irányba. Ez lesz a jövőd, ha nem valtoztatsz a beteges hozzaállasodon. Te írtad, hogy zavar, ha élvezi a másik az együttlétet. Ez nem normális
2017. máj. 30. 10:00
 40/64 acelsziv ***** válasza:

Tenyereden hordozod?

Miért?

Autód nincs?

2017. máj. 30. 10:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!