Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudom elviselni, hogy egy nővel voltak már előttem? F22

Figyelt kérdés

Már legalább húsz sikertelen randevú áll mögöttem, mert rendre kiderült, hogy a csajnak minimum pettingbe volt már része. Egy lány volt akivel komolyabban terveztem, de ő is olyan könnyen hagyta magát megcsókolni, hogy teljesen lehidaltam. Ha nekem ilyen gyorsan megy, biztos másnak is könnyen odaadná magát és ez pont elég ahhoz, hogy a bizalmam megrendüljön benne.

Hitgyülekezetbe is jártam egy ideig, de ott meg olyan elvont csajok vannak, hogy komolyan nem tudtam, sírjak e vagy nevessek kínomban annyira nem az én világom.

2017. máj. 30. 06:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
90%
Mert gyerek vagy agyilag, azért.
2017. máj. 30. 06:51
 2/64 anonim ***** válasza:
90%

Biztos félsz az összehasonlítástól.

Egy csókot képes vagy annyira túlgondolni, hogy már azonjár az eszed, hogy elhagynak másért. Semmi önbizalmad nincs. (Ha lenne, nem jártál volna a hitgyülibe...)

2017. máj. 30. 06:56
 3/64 anonim ***** válasza:
89%

Túlgondolod a dolgot, meg amúgy is minek kérdezed ki őket? Szerintem teljesen mindegy mi történt a múltban, ennyi erővel senkinek nem lenne párkapcsolata ha mindenki így gondolkodna. Ha attól félsz, hogy te esetleg nem tudsz felérni az exek teljesítményéhez, akkor elárulom hogy nem kell. Egy egészséges párkapcsolatban az emberek nem agyalnak szex közben az exen, hanem a jelenlegi partnerükkel akarják kihozni belőle a legtöbbet. Ha meg kapcsolatban vagytok, akkor okkal választott téged, hozzád vonzódik és nem az exekhez.

25/N

2017. máj. 30. 07:01
 4/64 anonim ***** válasza:
90%

Mert még gyerek vagy. Ha felnősz agyilag és belátod, hogy túlagyalod a kérdést, már nem fog zavarni.

Jót mondott az egyik válaszoló, az önbizalmadon nem ártana javítani.

Én eddig mindig első 1-3 randin már túlestem a csókon-szexen az összes pasimmal, de soha egyetlen egyszer nem voltam hűtlen. Ahogy egy barátnőm, aki hónapokig csak kézen fogva volt hajlandó járni, igen könnyedén megcsalta a több éves kapcsolatát. Ez semmit nem jelent, ez az ember személyiségétől függ.

2017. máj. 30. 07:04
 5/64 anonim ***** válasza:
85%
Beteg vagy, ilyenkor érdemes kezeltetni magad.
2017. máj. 30. 07:14
 6/64 anonim ***** válasza:
92%

Ez a te hozzáállásod tükrözi a szexhez, elsősorban a női szexualitáshoz.

Onnantól, hogy valaki "használta", számodra csak egy szextárgy, megszűnik ember lenni. Azt el tudod viselni, hogy a te kedvedre tegyen (majd egyszer), el is várod, hogy élvezze (elvégre ez annak a jele, hogy te jó vagy), de a lelked mélyén már ezért is megveted. Nem tudsz rá felnézni, nem tiszteled azt, akibe " ürítesz". Esetleg akkor, ha a cél a gyerekvállalás, és anyává teszed. Ez is azt mutatja, te milyen termékeny és férfias vagy.

Te, te, te, te, te....

Ez mind csak rólad szól. Az is, ha képtelen vagy kapcsolatra olyannal, aki nem szűz. Elvégre ettől ő nem változik, ez a tudomásodra jut, a te véleményed változik meg róla.

Azt a nőt mocskosnak és erkölcstelennek tartod, aki a saját örömére szexelt mással.

A szerelmet és a testiséget élesen különválasztod. Az, hogy testi szerelem, szerelmeskedni: a te szótáradban nem létezik. Kétféle nőt különböztetsz meg: a szent és a ku.rva. Átmenet nincs. A szüzesség meglétét annak a bizonyítékának tekinted, hogy a nőtől messze áll a testiség.

Ezt azért igényled, mert s testiség tőled is messze áll. Olyan nőt akarsz, aki szent, mint egy "anya", és beéri annyi szexualitással, ami a gyereknemzéshez kell. (2 perc sötétben, elég, ha te élvezed, semmi előjáték.)

Nem biztos, hogy jó ötlet volt az a hitgyüli... De az vezetett oda téged, hogy a vallásosságot és a testi tisztaságot összekapcsolod fejben.

Gyakorlatilag egy megtestesült Szűz Mária a vágyad, aki szeplőtelenül fogan, és élete végéig elvan azzal, hogy tévét néz veled az ágyban, lepedőcsata helyett.

Amíg nem tudod helyretenni magadban azt, hogy a szexet mocskosnak és bűnös dolognak tartsd, addig normális párkapcsolatra ne számíts.

2017. máj. 30. 07:18
 7/64 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg. Több barátom is így gondolja, és nekik is hasonló tapasztaltaik vannak. Megbeszéljük a dolgokat egymás között. Most is itt a nyár a fesztiválok ideje, belegondolni is rossz hány érték veszik el.
2017. máj. 30. 07:21
 8/64 anonim ***** válasza:
92%

Telefonokra és pénztárcákra gondolsz, ugye?

Mert a szüzesség nem érték, hanem egy állapot. A nő értékét pedig a személyisége adja. Emberi értékek: mond valamit? Az, hogy eddig senki se akarta megdugni (se), az nem tartozik közéjük.

2017. máj. 30. 07:26
 9/64 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem keresgélj az óvodában, ott még (esetleg) találhatsz szűz lányokat. Aztán már csak 10 évig kell rövid pórázon tartanod és tiéd lehet :)
2017. máj. 30. 07:34
 10/64 anonim ***** válasza:
93%

Sosem értettem, egyes férfiak szemében miért az a legnagyobb értéke egy nőnek, hogy nem volt még senkivel. Egy rendkívül lealacsonyító és tárgyiasító hozzáállás, ami a lány személyiségét figyelembe sem veszi. Én szűz vagyok (minden szempontból), de nekem nem kellenél ilyen nézetekkel.

22/N

2017. máj. 30. 07:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!