Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megkülönböztetni, hogy csak kedvel valaki vagy mint nő is érdeklem?
Ma futottunk megint össze, köszöntünk egymásnak, de most nem szólt hozzám, csak mosolygott hozzá.
Ezek szerint ő tényleg alapból kedves, és nem bepróbálkozás volt a múltkori...
Szia! Azóta történt valami?
Egyébként egy dolgot mondhatok Neked, szintén félénk és nem túl jó "vevőkékkel" rendelkező lányként: Nekem is nagyon tetszett egy pasi az egyetemen. Mi beszélgettünk is olykor, de relatíve nagy korkülönbség és bizonyos szinten a "házinyúl" esete miatt hasonlóan neccesnek érezhettük a dolgot. Aztán tudod mit csináltam? Megkérdeztem, hogy nincs-e kedve egy kávéhoz. És tudod miért mertem megtenni? Mert minden egyes alkalommal annyira sajnáltam az elszalasztott alkalmakat, a kétségeket, hogy inkább megléptem én és úgy voltam vele, hogy egy esetleges 'nem' is jobb, mint az hogy kerülgetjük egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!