Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megkülönböztetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönböztetni, hogy csak kedvel valaki vagy mint nő is érdeklem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Próbálkozni kell, így van, nem feladni az elején, én sem azt mondtam. Hátha összejön... Ha kedvel azt látni fogod rajta, pl. abból hogy nem ráz le olyan egyhamar a találkozáskor, illetve rád néz és nem kerül, keresi a tekinteted. Viszont ha csak kedves és gyorsan elhúz, szerintem ez egyértelmű utalás arra,hogy nem vagy az esete.De akkor sem szabad elcsüggedniha így történik. Sok sikert!
2017. máj. 23. 20:31
 42/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. máj. 24. 07:06
 43/44 A kérdező kommentje:

Ma futottunk megint össze, köszöntünk egymásnak, de most nem szólt hozzám, csak mosolygott hozzá.

Ezek szerint ő tényleg alapból kedves, és nem bepróbálkozás volt a múltkori...

2017. máj. 30. 12:52
 44/44 anonim válasza:

Szia! Azóta történt valami?

Egyébként egy dolgot mondhatok Neked, szintén félénk és nem túl jó "vevőkékkel" rendelkező lányként: Nekem is nagyon tetszett egy pasi az egyetemen. Mi beszélgettünk is olykor, de relatíve nagy korkülönbség és bizonyos szinten a "házinyúl" esete miatt hasonlóan neccesnek érezhettük a dolgot. Aztán tudod mit csináltam? Megkérdeztem, hogy nincs-e kedve egy kávéhoz. És tudod miért mertem megtenni? Mert minden egyes alkalommal annyira sajnáltam az elszalasztott alkalmakat, a kétségeket, hogy inkább megléptem én és úgy voltam vele, hogy egy esetleges 'nem' is jobb, mint az hogy kerülgetjük egymást. :)

2018. márc. 28. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!