Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdeklem, mint nőt vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem, mint nőt vagy csak barátkozik?

Figyelt kérdés
Munkatársról van szó. Egyszer csak ott terem mellettem, és azt mondja, mutassak már neki valamit okosságot. Közben megdícséri a körmömet, milyen jó a színe. Néha ráírunk egymásra neten, ha olyan dolgot akarunk megosztani a másikkal, ami érdekelheti (pl. vicces kép). Mondta már, hogy szeret velem beszélgetni.
2017. jan. 8. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szokta a külsődet dicsérni, akkor valószínűleg nőként érdekled. Egyébként nem.
2017. jan. 8. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nagyon nehéz eldönteni, ha nincs valami egyértelmű. Van, aki ilyen alapból. Meg szerintem munkahelyen mindenki óvatosabb, mert egy félresikerül kapcsolat ott nem túl szerencsés.
2017. jan. 8. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a pasim ilyen. Nem akar semmit a korulotte levo kolleganoktol,de evek ota ugyanilyen kozvetlen meg kedves veluk,azok meg felreertik. Utana meg nekem meseli,h nyomulnak ra a kolleganoi. De hozzateszi,h nem erti miert nem veszik eszre,h neki soha nem kellenenek. Hogy o kezdemenyez ,ha kell neki valaki,amikor szingli.

A baratom legjobb baratja baratnoje visslkedik vele ilyen tul kozvetlenul,de az a no is tenyleg olyan,h o csak kedves ,de nem akar semmit. Huseges a baratjahoz es vele akarja leelni az eletet. En meg azt hittem kezdetben,h nyomul a baratomra. Erre bosszubol elkezdtem flortolni az o pasijaval es a csajnak nem esett le,h nyomulok. Na innen jottem ra,h o nem flortbol mondja a pasimnak a dolgait.

N

2017. jan. 9. 00:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, utolsó, nekem meg erről az ilyen "csak kozvetlen meg kedves veluk" sztoriról az jut eszembe, amikor én is a munkahelyemen ismertem egy 30-as pasit. Régóta volt párja és hát elég közvetlen és kedves szokott lenni, különösen a munkahelyi bulikon..

Mivel én kedveltem, mindig megvédtem, amikor egy kolléganő erre célozgatott vele kapcsolatban, hogy mennyire is elengedi magát ilyenkor a nők körében.. Mondom bakker, ő ilyen, de nem hiszem, hogy megcsalná a párját, nem olyan szerintem.

Aztán azóta konkrétan derült ki ilyen- persze lehet, hogy csak pletyka ez is, de már több ember is mondta, szóval nem zörög a haraszt, ha...

Az ilyen simulékony típusú emberekkel azért jobb vigyázni.

Persze van olyan fiú haverom, aki eleve szeret, bókolni, így többünknek is megdícséri csak úgy a dolgait, külsejét, ruháját, haját meg ilyenek. (És nem kifejezetten flörtből legtöbbször) És nem nyomult rá egyikünkre sem a párja mellett.

2017. jan. 12. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor érdekled, ha elhív kettesben találkozni a munkán kívül, vagy ha te felveted ezt, akkor elmegy veled, és ez többször megtörténik, majd kapcsolattá alakul.

Minden más esetben csak "jelek" és illúzió.

2017. jan. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!