Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem, mint nőt vagy csak barátkozik?
Nekem a pasim ilyen. Nem akar semmit a korulotte levo kolleganoktol,de evek ota ugyanilyen kozvetlen meg kedves veluk,azok meg felreertik. Utana meg nekem meseli,h nyomulnak ra a kolleganoi. De hozzateszi,h nem erti miert nem veszik eszre,h neki soha nem kellenenek. Hogy o kezdemenyez ,ha kell neki valaki,amikor szingli.
A baratom legjobb baratja baratnoje visslkedik vele ilyen tul kozvetlenul,de az a no is tenyleg olyan,h o csak kedves ,de nem akar semmit. Huseges a baratjahoz es vele akarja leelni az eletet. En meg azt hittem kezdetben,h nyomul a baratomra. Erre bosszubol elkezdtem flortolni az o pasijaval es a csajnak nem esett le,h nyomulok. Na innen jottem ra,h o nem flortbol mondja a pasimnak a dolgait.
N
Hát, utolsó, nekem meg erről az ilyen "csak kozvetlen meg kedves veluk" sztoriról az jut eszembe, amikor én is a munkahelyemen ismertem egy 30-as pasit. Régóta volt párja és hát elég közvetlen és kedves szokott lenni, különösen a munkahelyi bulikon..
Mivel én kedveltem, mindig megvédtem, amikor egy kolléganő erre célozgatott vele kapcsolatban, hogy mennyire is elengedi magát ilyenkor a nők körében.. Mondom bakker, ő ilyen, de nem hiszem, hogy megcsalná a párját, nem olyan szerintem.
Aztán azóta konkrétan derült ki ilyen- persze lehet, hogy csak pletyka ez is, de már több ember is mondta, szóval nem zörög a haraszt, ha...
Az ilyen simulékony típusú emberekkel azért jobb vigyázni.
Persze van olyan fiú haverom, aki eleve szeret, bókolni, így többünknek is megdícséri csak úgy a dolgait, külsejét, ruháját, haját meg ilyenek. (És nem kifejezetten flörtből legtöbbször) És nem nyomult rá egyikünkre sem a párja mellett.
Akkor érdekled, ha elhív kettesben találkozni a munkán kívül, vagy ha te felveted ezt, akkor elmegy veled, és ez többször megtörténik, majd kapcsolattá alakul.
Minden más esetben csak "jelek" és illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!