Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megkülönböztetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönböztetni, hogy csak kedvel valaki vagy mint nő is érdeklem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
84%
Erre én is kiváncsi vagyok, mivel nagyon nehezen megy az ismerkedés a gátlásosságom miatt. Én is kedvelek egy srácot, de ezt addig nem merem nyilvánosságra hozni, amíg meg nem bizonyosodom afelől, hogy ő is hasonlóan érdeklődik irántam, nem csak alapből mosolygós és kedves. Ez egy ördögi kör. Sohase ment a testbeszéd értelmezése nekem se. Az ilyen esetekre kellene valamilyen nyilvánvaló utalás,hogy zöld vagy piros lámpa az irányába. Így elkerülhetőek lennének a csalódások, ha az elején látnád rajta egyértelműen,hogy nem érdekled. Nem élnéd bele magad, nem fektetnél annyi energiát az ismerkedésekbe. Nagyon sokan nem mondják meg konkrétan mit akarnak a másiktól,csak megy a játszma hónapok óta.
2017. máj. 21. 10:50
 32/44 A kérdező kommentje:
Hát az én történetem lehet, hogy ennyi is volt...
2017. máj. 21. 16:38
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Na mi történt?Ne kínozd a hallgatóságot!
2017. máj. 21. 16:47
 34/44 A kérdező kommentje:

Hát csak annyi, hogy most derült ki, olyan hetem lesz, hogy szinte esélytelen lesz összefutni vele.

A mostani héten volt, hogy egymás utáni napokon találkoztunk össze, és akkor jött a megjegyzéseivel. Addig hónqpokon át viszonylag ritkán láttuk egymást és a köszönésen kívül semmi nem volt, max. mosolygott hozzá néha. Most, hogy egy picit ennél több történt részéről,még mielőtt kiderülne, hogy jelent-e ez egyáltalán valamit ha nem futunk össze mostanában megint, akkor szerintem tuti elfelejti ezt...

2017. máj. 21. 18:02
 35/44 anonim ***** válasza:
Akkor nincs mese,kezedbe kell venned a dolgok irányítását :D Ne légy félénk ha ennyire érdekel a pasi!
2017. máj. 23. 14:19
 36/44 A kérdező kommentje:

Engem érdekel, abban nincs hiba :)

De ha elfelejt vagy nem is érdeklem, akkor fölösleges bármit is tennem

2017. máj. 23. 17:29
 37/44 anonim ***** válasza:
Sajnos néha, be kell látni,hogy bármennyire is tetszik nekünk az illető, egy idő után fel kell adni, mivel ha nem lép feléd, te bármit is csinálj pl. szemezhetsz, mosolyoghatsz, beszélgethetsz vele időtlen időkig, ha nem tetszel neki nem fog történni semmi köztetek. És nem azért, mert fél hanem mert nem tart vonzónak és kész.
2017. máj. 23. 18:28
 38/44 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel teljesen egyetértek. Itt se fogok a semmire várni...megfigyelem, hogy ha legközelebb összefutunk milyen lesz, ha nem lép semmit, akkor ez ennyi volt.
2017. máj. 23. 19:10
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy a semmire várni? Ha jól értem bizonyos szempontból házinyúl vagy ,lehet csak nem akar kellemetlenséget.Sok nő már azt is bunkóságnak veszi ha bepróbálkoznak nála. Azért mondom ne legyél félénk,lehet egyértelműbben jelezned kellene felé.Azt sem tudja valószínűleg szabad vagy-e vagy van valakid.
2017. máj. 23. 19:29
 40/44 A kérdező kommentje:

Hát úgy értve a semmire várni, hogy lehet ő alapból tesz bárkinek kedves megjegyzéseket, én ezt félreértem, azt hiszem, hogy így próbál ismerkedni és várom, hogy tegyen valami lépést felém. Ha nem tetszem neki, ez a lépés sosem fog jönni.

De azt mindenképpen megfogadom, hogy legközelebb bátrabb leszek és max 1-2 alkalmat megnézek

2017. máj. 23. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!