Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megkülönböztetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönböztetni, hogy csak kedvel valaki vagy mint nő is érdeklem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez a baj! Az ilyen szia-szia ismeretségnél ha az egyik fél nem lép, akkor 100%-ban örökre az is marad.

A pasi eddig nem lépett, innentől a kérdezőnek 2 útja van:

- érdekli annyira a pasi, hogy megpróbálja ő kimozdítani a holtpontról a "szia-szia" kapcsolatot

- nem érdekli annyira, fő a büszkeség, hogy a nő ne lépjen, vagy szimplán gyáva, akkor viszont a legjobb, ha megbirkózik a tudattal, hogy ebből nem lesz semmi, kár várni a csodát, mert a férfi vagy szintén gátlásos, vagy nem jön be neki a kérdező, vagy millió oka lehet, de sosem fogja megtudni.

Ez ennyire egyszerű, mindenki eldöntheti maga, hogy melyik utat választja, de egyet megsúgok, a neten senki nem fogja megmondani neked, hogy érdekled e vagy csak udvariasan köszön mint minden szembejövőnek

2017. máj. 20. 18:09
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

De, a neten is meg lehet mondani... 😊

Feltűnt nekem ez a par szó, amit a srác köszönés után hozzáfűz. Ez egyébként pozitív. Mit mondott konkrétan?

2017. máj. 20. 18:16
 13/44 anonim ***** válasza:
Ti tulajdonképpen már beszélgettek, nem baj? 😊
2017. máj. 20. 18:17
 14/44 A kérdező kommentje:
Igazatok van persze,meg lehet túlpörgöm az egészet. De félénk vagyok, nem merek lépni bármennyire is tetszik. Talán az segítene, ha tudnám, hogy az utóbbi időben a köszönés utáni hozzáfűzései jelentenek-e valamit, beszélgetést akart-e kezdeni velük vagy sem...amúgy nem hiszem hogy gátlásos lenne, olyan magabiztos, laza pasinak tűnik. Persze csak külső alapján nem biztos, hogy tényleg ilyen
2017. máj. 20. 18:19
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező eltűnt, nekem meg dolgom van.

Akkor egyenlőre marad a 7-es válaszoló verziója.

2017. máj. 20. 18:41
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
11-es válaszolóé, bocsi.
2017. máj. 20. 18:42
 17/44 A kérdező kommentje:

Hát pl.hogy milyen hamar végeztem

Inkább megjegyzések,és nem kérdések..ezekre én valaszoltam 1-2 szóval és így ennyi volt

Ezek előtt meg mindig csak a szia-szia

2017. máj. 20. 18:50
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező: én ilyen apró kedves gesztusokat simán teszek anélkül, hogy akarnék bármit a nőtől.

Viszont simán lehet, hogy nála ez a próbálkozás, szóval ne nagyon számíts rá, hogy egyszer csak eléd áll, és megkérdezi, hogy "eljössz velem moziba?"

Mivel a férfiak a titkos női "jeleket" sem nagyon értik, így ha nem akarod elhívni konkrétan te, akkor legközelebb állj le vele beszélgetni.

Ha megkérdezi, hogy ilyen korán végeztél akkor mond neki, hogy igen, neki még sok van e hátra? Jegyezd meg, hogy ebben a szép időben bűn ott lenni ahol éppen vagytok, ahelyett, hogy valami kellemes parkban ücsörögnétek, vagy bármi. Csak kezdj el beszélgetni.

Ilyenkor nem feltétlen az a cél, hogy a világot váltsd meg, hanem az, hogy kialakuljon tényleges kérdés-felelek kommunikáció.

Btw, tudja, hogy egyedül vagy? Mert finoman ezt is el lehet ejteni neki, hátha ért a szóból...

2017. máj. 20. 18:59
 19/44 A kérdező kommentje:

Nem tud rólam semmit, csak látásból ismerjük egymást.

Igen pont ez az, hogy vannak, akik szimplán anélkül ilyen kedvesek, hogy többet akarnának, másnál meg így kezdődnek a dolgok. Ha több tapasztalatom lenne biztosan könnyebb lenne kiszúrni, hogy ezt most melyik kategória.

Egyébként köszi mindenkinek a tanácsokat, véleményeket, olyan jó érzés, amikor ismeretlenül is segítőkész valaki :)

2017. máj. 20. 19:19
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne könnyebb, mivel nem tudtok egymásról semmit. Pl te tudod, hogy van e párja?

Ezért mondom, kezdj el vele beszélgetni, mert anélkül nem fog menni

Egyébként te sem tudsz róla semmit. Lehet, hogy egy alpári bunkó a valóságban, vagy rémesen unalmas.

Egy fantáziaképet építgetsz a fejedben, felruházod mindenféle szimpatikus tulajdonságokkal csak az alapján, hogy szimpatikus a kinézete, és köszön. A valóságban meg lehet, hogy 15 perc után menekülnél tőle, annyira nem jönne be (jártam így nővel, kiderült, hogy sötét, mint az éjszaka, szélsőséges, persze sosem ilyennek képzeltem el).

Szóval első körben ha legközelebb mond valamit, akkor válaszolj. De ne csak lelődd a kommunikációt, hanem kérdezz vissza.

Második körben szépen hozd a tudtára, hogy nem sietsz, nem vár senki, így ahelyett, hogy a 4 fal között ülnél, inkább kimész olvasni/napozni a parkba egy kicsit, vagy elmész vásárolgatni, vagy bánom is én mit szoktál csinálni, csak tudja meg, hogy nincs pasi a láthatáron.

Én addig nem nagyon szoktam lépni, amíg ezt nem tudom (volt egy gyönyörű kolléganőm, kedves, intelligens, mindig barátságos volt, azt hittem akar valamit, aztán kiderült, hogy párja van elég régen)

2017. máj. 20. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!