Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondta az elso randit. Szerintetek nem erdeklem? (Reszletek lent)
Elso, nagyon koszi a valaszt! :))
Masodik, koszonom a gratulaciot, de sajnos nem vagyok ra jogosult, ugyanis nem facebook-on ismerkedtunk ossze, hanem eloben, csak fb-on folytattuk a beszelgetest. :) Amugy vegtelenul joindulatu szemelynek tunsz… :)))
Ő a lány vagy a fiú? De igazából lényegtelen, mert ebben az esetben nemtől függetlenül a lemondónak illő másik időpontot ajánlania, egyből. Ha nem teszi, látszik hogy nem érdeklődik.
Nekem is gyanús hogy hirtelen segítenie kell az anyjának, én ilyet akkor tennék ha nem vonzana a találkozás gondolata, mert ha igen, akkor úgy alaktom hogy meglegyen mindkettő.
Vagy ha beütött a krach akkor adnék másik időpontot...
Rákérdezhetsz nála, de nekem felejtős lenne.
Én vagyok a lány. :))
A telkükön kell segítenie, ami elég messze van a várostól, szóval lehetséges, hogy tényleg egész napos dolog. Várok pár napot, hátha újra elhív. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!