Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondta az elso randit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondta az elso randit. Szerintetek nem erdeklem? (Reszletek lent)

Figyelt kérdés
Kedden megbeszeltuk, hogy ma talalkozunk. Azota sokat beszeltunk facebookon. Tegnap este viszont irt, hogy megsem er ra ma csaladi program miatt (segitenie kell az edesanyjanak), viszont utana tovabb beszelgettunk es ugyanolyan kedves volt. De nem javasolt masik idopontot, hogy talalkozzunk es ez az, ami elbizonytalanit. Ti mit gondoltok?
2017. márc. 25. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ebből messzire menő következtetéseket kellene levonnod. Ha azóta is ugyanolyan hangulatban beszélgettek, nem lehet nagy gond. Én akkor kezdenék gyanakodni, ha két-három napon belül sem ajánlana fel másik időpontot. De ha elég bátor vagy, akár te is megkérdezheted tőle, hogy mikorra tegyétek át a randit.
2017. márc. 25. 09:59
 2/7 anonim válasza:
40%
Ha lenne eszed akkor nem neten ismerkednél! Facebook... gratulálok!
2017. márc. 25. 10:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Elso, nagyon koszi a valaszt! :))

Masodik, koszonom a gratulaciot, de sajnos nem vagyok ra jogosult, ugyanis nem facebook-on ismerkedtunk ossze, hanem eloben, csak fb-on folytattuk a beszelgetest. :) Amugy vegtelenul joindulatu szemelynek tunsz… :)))

2017. márc. 25. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
De egész este is segítenie kell az anyjának? Miért nem ajánlott más időpontot? Nekem furcsa.
2017. márc. 25. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő a lány vagy a fiú? De igazából lényegtelen, mert ebben az esetben nemtől függetlenül a lemondónak illő másik időpontot ajánlania, egyből. Ha nem teszi, látszik hogy nem érdeklődik.

Nekem is gyanús hogy hirtelen segítenie kell az anyjának, én ilyet akkor tennék ha nem vonzana a találkozás gondolata, mert ha igen, akkor úgy alaktom hogy meglegyen mindkettő.

Vagy ha beütött a krach akkor adnék másik időpontot...

Rákérdezhetsz nála, de nekem felejtős lenne.

2017. márc. 25. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány. :))

A telkükön kell segítenie, ami elég messze van a várostól, szóval lehetséges, hogy tényleg egész napos dolog. Várok pár napot, hátha újra elhív. :)

2017. márc. 25. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyenből sose lett nemhogy párkapcsolat, még randi se. Link alak volt mind, aki ezt eljátszotta velem.
2017. márc. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!