Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi viszi rá a fiút egy ilyen lépésre? Hogy minden szó nélkül 2 hónap aktív chat után eltűnik, majd két hét várakozás után mégis elolvassa az üziket részegen. De mégsem ír vissza. Ha nem érdeklem miért olvasta el, ha érdeklem miért nem ír vissza.
Van egy srác, akivel két hónapon keresztül minden nap chateltünk. A munkám révén ismertem meg, decemberben találkoztunk először személyesen, és utána kezdtünk el chatelni. Sokszor neki írtam először vagy ő nekem reggel, és este mindennap beszéltünk. Ha nem kerestem, ő keresett. Mindegy, hogy karácsony vagy szilveszter volt vagy bulizott, mindig írt. Találkozni nem tudtunk a távolság miatt, de tervbe volt tavaszra.
Viszont két hete, nem olvasta el üzeneteimet, sőt pár napra a Messenger applikációt is törölte, mert nem is kézbesítette az üziket.
Most pénteken viszont elolvasta, éjjel bulizott, gondolom részeg volt...persze választ nem kaptam.
Megunta a "távkapcsolatot" vagy talált valakit.
Az hogy elolvasta nem feltétlenül jelent valamit, én félálomban szoktam mindenre rákattintani, ébredés után meg már annak is örülök ha arra emlékszek, hogy kinek a levelét olvastam.
De te írtad hogy még le is törölte...vagyis lehet most rakta újra és most ott villogott neki.
De valószínűleg sohasem tudjuk , meg mit miért tett...találgatni lehet de a legtisztább ha megkérdezed.
Az is lehet volt egy kapcsolata de nem működött és most csúnyán mondva visszafanyalodik rád...
Szerintem akkor sem tudnánk megmondani ha ismernénk , de így lehetetlen....
Utánna visszatette, mert a legutolsó üzim, kézbesítve lett... 2 hete. Kb 3-4 napig nem volt neki fent. Ez lehet nem volt egyértelmű.
Tehát két hétig villogottneki az új üzenet vagy nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!