Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megkülönböztetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönböztetni, hogy csak kedvel valaki vagy mint nő is érdeklem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Megtudtam a nevét és elvileg egyedülálló.

Ez is teljesen igaz, csak a külseje alapján tudom megítélni, azt meg hogy milyen lehet, csak hozzáképzelem...

Egyébként eddig mindig ez volt, hogy tényleg csak 1-2 szóval válaszoltam, úgyhogy megfogadom a tanácsot, ha legközelebb szól valamit, igyekszem úgy válaszolni, hogy arra ő is tudjon reagálni.

2017. máj. 20. 19:30
 22/44 anonim ***** válasza:
Nah, napi jó cselekedet letudva, egy újabb pár összehozva, elmentem futni, hátha én is belebotlom valakibe :P
2017. máj. 20. 19:33
 23/44 A kérdező kommentje:
Sok sikert :)
2017. máj. 20. 19:36
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
köszi, te meg majd hívj meg az esküvőre, és mutass be a koszorúslányoknak :)
2017. máj. 20. 19:36
 25/44 A kérdező kommentje:
Mindenképpen ;) :)
2017. máj. 20. 19:40
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
"ha legközelebb szól valamit, igyekszem úgy válaszolni, hogy arra ő is tudjon reagálni." No akkor (nagynehezen) tanultál valamit. Sok sikert!
2017. máj. 20. 20:58
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
remélem azt is megtanulta, hogy milyen könnyen, szőr mentén meg lehet említeni, hogy valamit egyedül fog csinálni, mert nincs senki :) (erre azért már lehet reagálni, ha a pasit is érdekli:))
2017. máj. 20. 21:03
 28/44 A kérdező kommentje:

Volt pl.egy olyan, hogy megjegyezte, hogy nem látott aznap reggel...mire a válaszom: nem.

Ha valaki tetszik, képes vagyok ennyire leblokkolni az elején.

2017. máj. 20. 21:22
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi lenne, ha legközelebb te kérdeznéd meg őt?

Pl simán elsütheted ugyanezeket a hülye sablonokat: sokáig tart még a munka? Nehéz nap? Hogy bírsz itt ülni ebben a szép időben? Mész valamerre a hosszú hétvégén? (pünkösd előtt tökéletes lesz :))

2017. máj. 20. 21:25
 30/44 A kérdező kommentje:
Hát első körben arra gondoltam, hogy ha összefutunk akkor először is kedvesen mosolygok, és bízom benne, hogy megint szól valamit. Ha ez utóbbi sikerül, akkor pedig nem lelövöm a kommunikációt, akkor jönnének ezek a sablonok is
2017. máj. 20. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!