Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányokat mivel lehet elcsábítani?
Van az osztályunkban egy ritka stréber csaj. Az a tipikus azért tanulós, mert csúnya hogy másképp észrevegyék. Mindig az első padban ül a hasonszőrű barátnőjével, jelentkeznek, szorgalmit írnak, két copfban horják a hajukat vagy csak hátrafonva. Előnytelen szemüveg, divatjamúlt, unalmas ruhák és kislányos sipítozós hang- ez jellemzi a lányt.
A haverok szerint az a kategória, akit képtelenség rávenni a szexre. Azért valahogy mégis lehetséges lenne? Hogy próbálkozzak? Egy hónapom van rá, szóval valami turbó mód kéne.
Nem akarom megszivatni. Csak kicsit közelebb kerülni hozzá. Az még nem bűn. És miért baj, ha mindenki jól jár vele?
Lesz egy pár hete, ami gyönyörű lesz, mert a romantikára nála nem lehet panasz. Lehet motivált is lenne, és elkezdene adni a külsejére. Ki tudja, talán még csinos is lehetne. És akkor az előnyére válik.
Egyébként hungariring jegyekben fogadtunk. A vesztes veszi a győztesnek is.
Hát ha én megtudnám az egyik haveromról, hogy ilyen hülyeséget csinálnak (mások érzelmeivel játszanak)... szétcsapnám az biztos.. mint a büdös sz@rt, az holtbiztos!
Remélem téged is jól beszopat majd valaki, amikor tényleg igazán szereted!!!!
F/18
Hát igen, én nem aggódom, mindenki megkapja, amit érdemel. A lány valószínűleg ezt nem érdemli meg, de ez a srác biztos, hogy rosszul jön ki belőle, ha nem őszinték az érzelmei. Az élet törvényszerűségei miatt pedig vissza fogja kapni a gonoszságot, a hazugság az egyik legutálatosabb dolog, és ő is szenvedni fog. Mindenkivel úgy kell viselkedni, ahogy szeretnénk, hogy velünk is viselkedjenek. Ha ez a srác bántja a lányt, neki se fog összejönni a szerelmi élete.
Minden először ártalmatlannak tűnik a beképzelt ember számára, a bölcsebb már tudja, hogy nem árt olyannak, aki neki sem ártott.
Téged nem tanítottak meg viselkedni?
Miért lenne stéber, ha szemüveges (nem tehet róla, akár veled is megtörténhetett volna), ha divatjamúlt (lehet, hogy anyagi problémáik vannak.. Majd megnő ő is, hidd el!
Ha nekem lenne egy barátom és megtudnám, hogy csak kihasznált, tuti széjjel rúgtam volna (odalentXD). Miért kell vele szexelni? Miért baj, ha tanul? Baz*meg, legalább lesz választani valója ha megnő és nem kell kukásnak lennie mint neked!-.-" Ezt az idiótát komolyan mondom ritka eset...
13 éves qva felhergelt lány:@xD
13:00 vagyok
jó akkor bocsix)
és amúgy a 13 éves qva.. nem vagyok qva csak qvára felhergelt lányXD amúgy már azóta lenyugodtam: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!