Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy én csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én csak elcsábítani tudok lányokat?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy szinte a legtöbb lányt el tudtam csábítani, akit akartam, és mondjuk velük vagyok 2-3 hétig, néha 1-2 hónapig, aztán lelép. De mind, az összes lelépett eddig, akikkel nem én szakítottam. Hol rontom el?
2009. dec. 8. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet a természeteddel van baj

rendes fiú vagy amúgy? :)

2009. dec. 8. 14:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit értesz rendes alatt? :)
2009. dec. 8. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

hogy foglalkozol-e velük rendesen, figyelmes vagy, vagyis érződik hogy hosszabb kapcsolatot akarsz, vagy csak szexet :) ilyesmire gondoltam

meg hogy szerelmes voltál-e ezekbe a lányokba vagy sem, ha igen érezték-e..

bár utóbbi hiányában amúgy egy tartós szexpartner sem rossz dolog egyébként:)

2009. dec. 8. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Foglalkozom Velük, persze. Bár először mind azt hiszi, hogy csak 'arra' kellenek nekem. Aztán kiderül, hogy nem. Lehet ez a baj. :D
2009. dec. 8. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!