Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányokat mivel lehet elcsábítani?
Van az osztályunkban egy ritka stréber csaj. Az a tipikus azért tanulós, mert csúnya hogy másképp észrevegyék. Mindig az első padban ül a hasonszőrű barátnőjével, jelentkeznek, szorgalmit írnak, két copfban horják a hajukat vagy csak hátrafonva. Előnytelen szemüveg, divatjamúlt, unalmas ruhák és kislányos sipítozós hang- ez jellemzi a lányt.
A haverok szerint az a kategória, akit képtelenség rávenni a szexre. Azért valahogy mégis lehetséges lenne? Hogy próbálkozzak? Egy hónapom van rá, szóval valami turbó mód kéne.
Mocskos ribanc faszi vágd le a AIDS-es faszodat és vegyél el feleségül egy fas*zopó kislányt.
a stréber lány az igazi nő, és nem fog leállni veled, nem fog lealacsonyodni hozzád.
Ja és akkor kihasznál ki kit?
És ki a ribanc???
Biztos nem az ártatlan stréber kislány aki normálisan tanul...
Nem mondtam hogy ribanc, nem is lehetne az. Talán kis stílusváltással.
És nem akarom kihasználni, csak hogy neki is legyen tapasztalata végre.
Azért, mert szerencsétlen vagy nők terén, nem ilyeneken kéne kiélned magad.
Ha jobban megismernéd, kiderülne, hogy nem is olyan stréber a csaj. Csak nem is tudod megismerni.
Jajjmáááááááááár
Ne gyere a dumával hogy Te csak jót akarsz.
"Előnytelen szemüveg, divatjamúlt, unalmas ruhák és kislányos sipítozós hang-"
De rühellem az ilyen tipikus ALFA-HÍMEKET... Fújjj
"Mert én csak jót akarok neki"
Szerintem ha jót akarsz neki, akkor kösd fel magad az első fára.
Majd azt a lány eldönti, hogy neki KITŐL és mikor kell tapasztalat.
Én is 20 felett vesztettem el, és tök örülök, mert nem használt ki legalább a sok fas*zkalap pö*cs.
A maszti jobb, mint a tefajtád.
Menjetek közösen tanulni, és amikor már sokat tanultatok együtt, akkor akármi lehet - talán pont ő fogja rád vetni magát.
Az egy hónapnyi tanulás neked sem válik károdra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!