Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti ismerkedés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ismerkedés során ezeket a dolgokat szeretnétek előre tudni?

Figyelt kérdés
Én őszinte vagyok, ezért nem tudom, hogy érdemes ezt felhozni. Ha ismerkedek egy férfival, én előre szeretném tisztázni, hogy egyszer szeretnék majd férjhez menni, gyerek stb. Szóval ilyen komoly elköteleződéssel járó dolgokhoz idővel ragaszkodok. Nem azt mondom, hogy rögtön egy év után kérjen meg, természetesen nem vagyok hülye, csak hogy a végtelenségig sem akarok kamaszos kapcsolatot. Ezt mennyire ijesztő előre közölni egy férfival? Ha mondom, általában megijedtek, ha pedig nem mondtam, akkor derült ki, hogy másképp gondoljuk, amikor már én kicsit beleszerettem, és nagyon fájt emiatt szétmenni. Tehát valami arany közép út kéne. Ezt hogy érdemes elmondani?
2017. febr. 10. 11:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

# 9: Szerintem értelmes, kommunikációképes emberek között ezek a témák spontán előjönnek, nem kell külön szájbarágósan ecsetelni.

Egyszerűen csak beszélgetni kell(ene) és figyelni, hogy mit mond el a másik magáról, magától! Ha valakinek minden vágya a családalapítás, az úgyis felhozza ezt a témát! Ha az emberek úgy érzik, hogy valaki meghallgatja őket, akkor rengeteget elárulnak magukról, elég csak figyelmesen hallgatni.

2017. febr. 10. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!