Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a pasi elhívott egy koncertre de kifizetteti velem a jegyem?
ha ilyen piszlicsare dolgokon a kapcsolat elejen ugy fennakadtok, hogy meg kerdest is kepesek vagytok kiirni, akkor nem tudom mi lesz veletek, amikor olyan NAGY dontesek ele hoz titeket az elet amit EGYUTT kell megoldani, mint hitel, haz, gyerek, szulok segitese, stb.
Ja tudom, akkor is idejottok kerdeseket kiirni...
Nálam is úgy működik a randi-téma, hogy alapvető illemnek veszem, hogy ha a férfi hív valahová, akkor ő fizet, és azt is, hogy én pedig felajánlom, hogy fizetem a részem.
De azért 7 ezer forint szerintem kicsit túl nagy összeg akkor, ha még ismerkedés szintjén van a kapcsolat, nem jártok. Eszembe nem jutna egy 7 ezer forintos koncertjegyet elfogadni így. Egy kávé, üdítő, akár egy 1500 Ft-os pizza is belefér, na de azért 7 ezer forintos koncertjegy...
Hát nekem kellemetlen lenne.
Meg hát az sem mindegy, hogy megbeszéltétek, hogy elmentek együtt, vagy pedig konkrétan meghívott.
Lehet, hogy ajándékjegy, nem tudhatjuk, mibe fájt a férfinak.
Ha már felajánlottad, és azt válaszolta a férfi, hogy "ahogy gondolod", nekem az lenne logikus, hogy azt csinálod, amit az itt feltett kérdésed alapján gondolsz: "hát, nem gondolom, hogy kifizetném, csak úgy felajánlottam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!