Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti normális dolognak tartjátok, hogy egy pasi elkéri a számomat ismerkedünk, majd eltűnik, aztán előkerül egy hét után olyan szöveggel, hogy nem volt kedve az emberekhez?
Idiotizmus, depresszió, kamuzás vagy másik nő?
Amikor meg rákérdezek tök nyíltan, hogy nyugodtan megmondhatja, ha valami ilyen dolog van a háttérben, felnőtt nő vagyok, fel bírom fogni és akkor búcsút intünk egymásnak, akkor meg nincs ilyenről szó a válasz.?
Testépítő a csávó, szteroidozik ezerrel.
És azt mondta(szerintem hazudta), hogy 2 éve nem volt semmilyen kapcsolata (szexuális sem), mert nehéz normális nőt találni. 28 éves.
Nehezen tudom elhinni, hogy valaki 26-28 éves kora között nem szexel, pláne, ha rakás nő veszi körül és nyomja a szteroidot.
Vélemények?
Huhuuuu :D
Aki koxol annak a libidója az egekben van ugyhogy szamits arra h napi 4-5 menet alsohangon :D
Am lehet h csaj elvontan edzett..
ez egy nagyon ismert testépítő...nevet nem akarok írni...
saját rajongói oldala van meg ilyenek, sztm hazudik
Mert neki már az sem számít ha rájössz, és otthagyod :D
Az ilyeneknek mindig van egy tucat, vagy még több opciójuk..
És ilyen dumát lenyomott nekem, hogy :" nekem nem a szex az elsődleges célom, tudod jól, feleséget keresek kb"
Meg, hogy összesen egész életében 2 nővel volt, az is komoly kapcsolatban :D Nem hihető
ez mese bejött neki....ezért alkalmazza
ne agyalj rajta,mert értelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!