Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti normális dolognak tartjátok, hogy egy pasi elkéri a számomat ismerkedünk, majd eltűnik, aztán előkerül egy hét után olyan szöveggel, hogy nem volt kedve az emberekhez?
Idiotizmus, depresszió, kamuzás vagy másik nő?
Amikor meg rákérdezek tök nyíltan, hogy nyugodtan megmondhatja, ha valami ilyen dolog van a háttérben, felnőtt nő vagyok, fel bírom fogni és akkor búcsút intünk egymásnak, akkor meg nincs ilyenről szó a válasz.?
Testépítő a csávó, szteroidozik ezerrel.
És azt mondta(szerintem hazudta), hogy 2 éve nem volt semmilyen kapcsolata (szexuális sem), mert nehéz normális nőt találni. 28 éves.
Nehezen tudom elhinni, hogy valaki 26-28 éves kora között nem szexel, pláne, ha rakás nő veszi körül és nyomja a szteroidot.
Vélemények?
mondjuk, ha nincs kedve senkihez, ne akarjon ismerkedni és ne kérje el a számomat? nem?
mertugye én is ember vagyok, akikhez nincs kedve?
most érted, együtt élnél valakivel, akire rájön a nincs kedve az emberekhez állapot és akkor nem fog veled beszélni? ez mennyire tré már?
tudod az a vicc, hogy azt mondta, hogy én vagyok negatív, mert szóvá mertem tenni, hogy nőként nekem nem tetszenek az ilyen eltűnések. fogadkozott, hogy akkor erre igyekszik a továbbiakban figyelni, aztán megint ugyanazt csinálta. és akkor már elküldtem a csába.
ha tényleg igaz esetleg, h 2 éve nem volt senkije, akkor lehet értem már miért.
végülis nálam is elérte, hogy végül lehazugidi.ótázzam :D
azt hiszem ez pont az a pali, aki a saját negativitását másokra vetíti ki, fogja rá. illetve, akinek akkor egoja lehet, hogy roha,dtul nem érdekli másoknak mit okoz a viselkedésével.
azt hittem kellemesen fogok csalódni, de úgy tűnik ez a pasi is elvan szállva magától. :/
és nem tagadom, csalódott vagyok, mert az elején nem ilyennek ismertem, de végülis ma hallottam róla ezt-azt más tesépítőktől, úgyhogy lehet tévedtem
Most csak egy aspektusból közelítem meg a dolgokat:
Hihetetlen hogy itt vannak olyan facebook-függő, kapcsolatfüggő, beszélgetésfüggő emberek, akiknek elképzelhetetlen hogy valaki el akar tűnni a világ elől néhány napra.
Képzeld el hogy nem mész fel facebookra 2-3 napig, nem beszélsz a barátaiddal, családoddal, akár partnereddel. Na, én is ilyen vagyok. Sokszor vágyom a világtól való elzárkózásra és ezt sok nő úgy fogja fel, hogy biztos a nem vele töltött időben valaki mással vagyok.
Nem tudom biztosan hogy a kérdező embere ilyen-e vagy olyan, de elég kellemetlen érzés, hogy a tömegek gondolkodás nélkül csak a legrosszabbra tudnak gondolni.
Próbáljátok ki egyszer ti is, hogy 3 napig nem mentek fel facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!