Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A viselkedés és a benyomás, vagy a származás és az előítélet?
Van egy srác, aki jószívű, nagylelkű, segítőkész, művelt, és helyes is. Elutasítanátok csak azért mert cigány?
Köszönöm a válaszokat.
Nem. Mindenkinek jár egy esély. Miért a származása alapján ítéled meg? Elég sok magyar nemzetiségű veri agyon nap mint nap a párját, de ugye mégsem félsz minden magyartól?
A helyedben én megpróbálnám, ugyanolyan ember, mint bármelyikünk. :) 27N
Én randiztam már roma férfival (rendezett életvitelű, dolgozik, művelt, tanult). Nem a származását néztem, hanem a személyiségét, viselkedését. Nem jöttünk össze, de nem a származása miatt.
Mondjuk itt jegyzem meg, azon a társkeresőn, ahol megismerkedtünk, van közös fórum is, és számomra borzasztóan irritáló volt, hogy azok a nők, akik szintén randiztak vele, sőt, volt olyan, aki össze is jött vele, a sikertelen randi vagy szakítás után elkezdtek látványosan cigányozni... ha zavarta őket, akkor minek randiztak, minek jöttek össze vele? Én végig az embert néztem, nem a származását.
Én elutasítanám.
Volt egy cigány pasim, tönkrevágta az életem, az önbecsülésem, testileg, lelkileg megalázott...
Volt egy másik cigány,nem volt a pasim, csak az akart volna lenni, randiztunk párszor, a hülye kis "hobbija" majdnem az életembe került, amúgy elmesélte, ő nem agresszív, de az exe azért kapott párszor, meg szerinte a férfi megcsalás elnézhető, nem úgy, mint a női, meg hasonló okosságok.
Volt még 1 cigány, kavartunk. Emberileg normális. De a kapcsolataiban részéről olyan, hogy hűség nem létezik.
Esély... Aki akar, adjon, de én sajnos nem tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!