Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális 33 éves Budapesti pasi hol tudna ismerkedni normális lányokkal?
normális lányok?
ha ha ha, jó poén volt az év utolsó napjára. :D
#1-es, kétszer írta le, és mindkétszer oka is volt, túlliheged.
Kérdező, közös hobbi sokat segítene, de nem magadra erőltetve olyasmit ami amúgy nem érdekel. Ha például szereted a norvég konyhát (szándékosan valószínűtlen példa), akkor járj el norvég főzőtanfolyamra, kapcsolódó fesztiválra, hering expo-ra, stb. Így olyan nők lesznek körülötted akikkel közös érdeklődési körötök van plusz beszélni is tudtok miről, van miért szóba elegyedni.
Az már egész más kérdés, hogy normális nők egyre kevesebben vannak, de legalább is elég profin rejtőzködnek. Vagy mind norvég hering expo-n rekedt u___u
Egy normális 33 éves Budapesti pasi hol tudna normálisan ismerkedni normális lányokkal?
#1: Én beleírtam, akkor randi este 8-kor megfelel? Gyere értem kocsival, és öltözz ki kislány. :D Ha nem vagy lány, akkor is te leszel a lány ma este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!