Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis az ilyen pasi?
Parszor randiztam egy pasival ,aki teljesen magaba bolonditott az elejen. Kedves,humoros,erdeklodo volt folyamatosan megvolt a szikra,de igy a 3-4.randi utan rajottem,hogy mindenkivel ezt csinalja egy igazi pojaca. Teszi a szepet meg a kedveset minden nonek hizeleg,jopofizik.
Es most kezdem eszrevenni ,hogy szerintem szerelmes magaba...
Sajnalom nagyon,mert amugy tok jo pali de en ezt igy nem birom csinalni egy ilyen bajgunarral.
Szerintetek ez valami betegseg?
Vagy csak egyszeruen nem illunk egymashoz?
23/N
Na és mitől lenne pojáca?
1. Hívd el, találkozzatok, érezzétek jól magatokat.
2. Légy kedves, humoros, de ne a tipikus "túl aranyos" férfi
3. Légy érdeklődő, nyittot, határozott, de flörtölj is.
4. Ne csak egy nővel randizz, amíg nem jártok. Annyival ismerkedj/találkozz, ahánnyal tudsz/amennyire lehetőséged van; mindenki a legjobbat érdemli.
5. Minden nőt ugyanúgy kezelj viselkedés terén.
Szerintem maszkulin férfiként viselkedik, a leírásból nem látom, hogy bájgúnár, vagy pojáca.
"Szerintetek ez valami betegseg?" -> Ha igazi férfinak lenni betegség, akkor az.
"Vagy csak egyszeruen nem illunk egymashoz?" -> Ha te betegségnek tartod, bájgúnárnak és pojácának, akkor te nem illesz hozzá, így van.
33F
Én ezt csináltam gimnáziumban. Észre sem vettem. De valahogy az összes csaj totál belém zúgott... na jó nem az összes. De a lényeg, hogy mindig kedves voltam, figyelmes. Az őszinte, valódi gondolataimat nem mondtam ki. Romantikus voltam, és filmbe illő szövegeim és bókjaim voltak. Sok tinilány meg elhitte... még én is elhittem, mert tényleg valahogy észre sem vettem. Még a hangszínem is megváltozott, amikor beléptem ebbe a szerepbe. Ebbe a "romantikus macsó" szerepbe. Meséltem nekik a csillagokról, ha úgy adódott, meg elmondtam, hogy a mosolyuk mint a lenyugvó nap tükröződése a tajtékzó óceánon... stb. ÉS amikor ezeket mondtam, akkor a fejemben ott volt a gondolat, hogy "Ó bakker milyen nyálas vagyok, ez nagyon durva... Behalok, hogy ezt tényleg kimondtam" stb. SZóval közben fejben magamat aláztam, hogy milyen gáz már ez. DE a csajoknak bejött, és sikerélményem volt, mert körül rajongtak.
Ez gimnáziumban. Aztán egyetem első évében találkoztam egy lánnyal, aki megtetszett... elkezdtem udvarolni neki, és észrevette, hogy ezt csinálom. Amikor éppen egy mitológiai sztorit meséltem neki nagy romantikusan, akkor a fejemben azt gondoltam, hogy "Ez a sztori olyan nyálas, hogy mindjárt belefulladok, kiakadok, hogy ez tetszik valakinek..."
Aztán, amikor vége lett a romantikus kis történetemnek, akkor a csaj vigyorogva rám nézett, és azt mondta: "Te ezt elhiszed magadnak, amikor meséled? :D Ennél nyálasabb sztorit még nem hallottam..."
Erre teljesen belezúgtam :D Elkezdtem röhögni, hogy én is ezt gondolom, de sose mertem kimondani stb.
Aztán mindig követelte, hogy őszinte legyek. Elmondtam neki, hogy onnan veszi észre, hogy átléptem az őszinte énemből a "romantikus macsó hódító" szerepkörbe, hogy érezhetően megváltozik a hangszínem. Ő is mondta, hogy hallható picit. Aztán megtanultam a társaságában ezt levetkőzni magamról és most már őszinte vagyok és bunkó :D De még tudok nyálas sz*rságokat mesélni, ha akarok...
Szerintem ez a hapsi is ilyen...
Talán vele is ez van. Sok csaj beveszi ezt a szerepkört, csak az a baj, hogy ez nem a valódi énem, és ezért tartós kapcsolatra így sosem voltam alkalmas, mert nem az őszinte személyiségem volt ott, amikor még udvaroltam a lánynak. Mondjuk az őszinte személyiségem elég cinikus és okoskodó, ezért azzal nehéz megfogni a lányokat... Na jó sokat írtam. A lényeg, hogy szerintem ő is tudja, hogy majomkodó bájgúnár, csak nem meri kimondani. Talán ha máshogy viselkedsz majd vele, mint a többi buta liba, akkor a varázslat bámulása helyett a függöny mögé leshetnél, és rájössz majd, hogy azért nem olyan gyökér, mint hiszed :) Sok sikert.
4: igazi férfinek lenni azt jelenti, hogy elköteleződés és válogatás nélkül minden nővel ugyanúgy viselkedik? Ez nem "igazi férfi"-vonás, ez határozottan "undok faxfej"-vonás. Amúgy, ha a kérdező nem illik a leírásban szereplő pasihoz, akkor a pasi sem illik hozzá, kár ezt arra kihegyezni, hogy a kérdező valamit rosszul csinálna.
Amúgy nem hiszem, kérdező, hogy ez betegség lenne, és szerintem amúgy a maga nemében normális, feltételezem a kérdésben szereplő srác korodbeli lehet, amikor teljesen normális és érthető, ha nem gondol komolyan egy kapcsolatot/ismerkedést (főleg, ha a jelek szerint még sikeres is benne), hanem lazán veszi a dolgokat, kalandozik, érzelmek, elköteleződés nélkül. Valószínűleg az össze-nem illésetek elsődleges oka az, hogy mást vártok el egymástól, ő párkapcsolatnak hazudott szexet, te pedig komoly elköteleződést, ami félek tőle, hogy nem vele fog megvalósulni.
Szerintem ne hangoztassuk hogy milyen az igazi férfi/nő mert nem tudja senki sem, még ha azt is hisszük hogy tudjuk. Ennek ez jön be, ezekért az értékekért tud rá férfiként/nőként tekinteni, a másik meg másért.
Egyébként abszolút de semmi baj nincs ezzel az emberrel. A nőknek mit is szoktak javasolgatni? Randizz nyugodtan, sőt, többel is, hisz csak úgy tudod meg ki is illik hozzád. Majd ha lecsengett 2-3 randi minddel, majd választasz egyet, akivel a legjobban rezonálsz. Ő is UGYANEZT csinálja. Keresi a hozzá valót, mindenkivel kedves. Miért, mással milyen legyen, undok, gyökér?
Abszolút de jól csinálja. Aki meg máshogy gondolja (SZERINTEM) vagy irigy, vagy önértékelési gondja van, vagy éppen ő a gyerek, aki majd azt hiszi, hogy az első pár találkozás alkalmából már el is köteleződik az ember és kizár mindenki mást az életéből.
Tudom, tudom, 30+ os tapasztalattal teli tip topp emberek vagytok, akik mindent tudnak az életről, továbbá az élet minden területén kiemelkedően jeleskedtek és a tökéletes emberismerő képességeitek sosem hagynak cserben. Ti vagytok a világ közepe. Ez nem is kérdés.
Más dolog az hogy mindenkivel kedves és a randin is ugyanúgy viselkedik (végülis az a lényeg hogy önmagát adja), mint az hogy szerelmes magába.
Én is egy olyan pasival randizok aki rendkívül kedves és figyelmes és egyáltalán nem azért ilyen mindenkivel mert szerelmes lenne magába, egyszerűen ilyen a természete.
Viszont jártam olyannal, aki tényleg szerelmes volt magába, igazi nárcisztikus személyiség volt, na ő tőle lehetetlen dolog lett volna azt kérni, hogy figyelmes legyen mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!