Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis az ilyen pasi?
Parszor randiztam egy pasival ,aki teljesen magaba bolonditott az elejen. Kedves,humoros,erdeklodo volt folyamatosan megvolt a szikra,de igy a 3-4.randi utan rajottem,hogy mindenkivel ezt csinalja egy igazi pojaca. Teszi a szepet meg a kedveset minden nonek hizeleg,jopofizik.
Es most kezdem eszrevenni ,hogy szerintem szerelmes magaba...
Sajnalom nagyon,mert amugy tok jo pali de en ezt igy nem birom csinalni egy ilyen bajgunarral.
Szerintetek ez valami betegseg?
Vagy csak egyszeruen nem illunk egymashoz?
23/N
A szikra :'D (=legyen jóképű)... Azt hittem azt írod majd, hogy gazdag és 25 cm-s farok. Annyira hihetetlen, hogy itt folyton ezt írják. Persze nyilván, ha valaki jól néz ki, az nem hátrány... De annyira durván túl hájpolják, hogy kegyetlen.
Amúgy...én vagyok az egyetlen, aki érti, hogy szegény kérdező mit is írt ide ki? Mármint én pontosan értem mit is ír ide, és milyen ez a férfi, mert én is voltam ilyen. Az, hogy kedves az egy dolog... De a "minden nonek hizeleg,jopofizik. " mondat az kimaradt? AZ is eléggé szembetűnő tud lenni, amit gondolom észrevett a kérdező, hogy... hát gondolom mindenkinek megdicséri a szemét, a cipőjét, haját vagy éppen, amit... Mindig érezteti a nőkkel, hogy szexik és jól néznek ki, és milyen jófejek meg még stb. SZóval olyan mintha mindenkire nyomulna konstans. De ezt most mondhatjátok, hogy "Több emberrel randizik... és akkor mi van?"
De itt valami többről van szó. Amikor egyetlen társaságon belül egyszerre 4-5 lánynak csapja a szelet felváltva egy bulin belül, és mindegyiknek azonos hízelgéssel stb.... Az már más. Ha csaj csinálná ezt azt labancnak hívnák. Ezt meg majomkodó bájgúnárnak.
#4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!