Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a pasi elhívott egy koncertre de kifizetteti velem a jegyem?
Minek ajánlottad fel akkor?
Nekem nagyon kényelmetlen lenne, hogy ennyi pénzt a fiú fizessen ki rám, de van, aki szemrebbenés nélkül kihasználja az ilyet
Ez olyan nevetséges, hány évesek vagytok?
Azt mondta, hogy ahogy gondolod.
Válaszold azt, hogy "Most te fizeted a koncertet, holnap/jövő héten pedig én hívlak meg egy pizzára/mozira. Ez így megfelel neked is?"
És egy füst alatt már le is beszélted a következő randit.
Nem kell ennyire túlbonyolítani ezt az egészet, ha nem tudsz valamit kifizetni, akkor nem kötelező. Ő se azt mondta, hogy felezzetek, te ajánlottad fel.
Azt nem értem én sem, hogy minek ajánlod fel, ha nem akarod kifizetni. Ez csak józan ész. Ha csak megköszönted volna, akkor nem lenne semmi bajod, úgyhogy ez a te hibád. Majd legközelebb okosabb leszel, és csinálsz színjátékot az egész ügyből, miközben elvárod, hogy ő is részt vegyen ebben.
24N
Normális.
Nem várja el - legalábbis a leírtakból nem úgy tűnik. Ha gondolod, kifizeted a felét, ha nem, akkor meghívott. Nem muszáj kifizetned a felét.
BTW, vannak olyan helyek - nem MO. - ahol egyes nők egyenesen megsértődnének, ha nem fizethetnének a programba.
Kérdező, akkor az a bökkenőd, h nem a fejedben lévő forgatókönyv valósult meg. Ergo, nem ugrált, pattogott a srác, h "Én fizetek, hagyd!". Ez a legnagyobb bajod?! Nem godnolod, h így is kínos helyzetbe dobtad szegényt? H meg akart téged hívni, és te pufff beköpted, h fizess-e? Szerintem azt sem tudja, h akkor te h is állsz a dolgokhoz és azért mondta, h ahogy gondolod.
Kislány, ne élj álomvilágban, h "mi illik, meg mi nem". A nők is ugyanolyan sokat változtak mint a férfiak. Már az udvarias férfiak sem tudják, h h kellene viselkedik és mit is igényel az adott nő.
Szóval te hazugságokra akarsz építeni egy kapcsolatot?
-Fizessem?(Rohadtul nem akarom fizetni, úrimeber meghívja a hölgyet!)
-Á, dehogy nem kell.(Rohadtul remélem, hogy legalább eljutunk az ágyig, ennyiért már rendes kurvät is kaptam volna!)
Gyönyörű, őszinte kapcsolat lesz. Tudod, az illem az az, hogy felajánlja, hogy meghív. Innentől viszont ha te mást mondasz(kifizetem), akkor neki nem kell tiltakoznia, hogy ááá dehogy nem engedem. Mert változtak az idők, a nők is elvárják, hogy egyenrangú félként legyenek kezelve. Vagyis fizethessenek, ha úgy van kedvük. Ha te ennyire álszent vagy, és nem azt mondod, amit gondolsz, sőt, a másiknak is megírod fejben a szövegkönyvét, akkor sok problémád lesz még a kapcsolataidban.
Lehet most sokan leszólnak, de én a kérdezővel értek egyet.
Modern világ ide, megváltozott hagyományok oda, akkor is illik egy férfinak fizetnie az első randin (ha a pasi kezdeményezett) és nemet mondani ha egy nő felajánlja hogy állja a rá eső költségeket.
Szerintem jogosan esett rosszul, hogy nem mondott nemet. Értem hogy nem az bánt hogy kikell fizetned hiszen felajánlottad, hanem az hogy nem azt a választ kaptad amit elvártál. Most meg visszatáncolni tényleg ciki lenne.
Én bevallom őszintén, az első alkalommal megsem kérdeztem hogy álljam-e a felét. Pontosan azért mert elvárom hogy ennyi udvariasság legyen a másik félben és csak a 2. alkalommal mondtam hogy fizetem a sajátom. Erre közölte velem hogy nem engedi, mert szerinte egy randin nem a lánynak kell fizetnie. Majd egyszer megengedi nekem de az nem mostanában lesz. Szóval vannak még úriemberek.
És mielőtt bárki nekem esne, nem vagyok ingyenélő, nem is várom el hogy mindig ő fizessen, de igenis az 1-2. randin a pasinak illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!