Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a férfiak azokat a nőket akik sokat beszélnek?
Nem csak magukról, mindenről. Az élet dolgain át, problémákról, élményekről, mindenről. Kérdezik a ffit, és képesek a hosszabb kommunikációra. Sajnos egyre inkább azt látom, hogy azok a nők akik ilyen "mindegy mit csinálunk" típusúak, hamarabb talalnák párra, mint azok akiknek véleményük van, és szeretnek beszélgetni. Többször megkaptam már, hogy rengeteget beszélek, és ez nem jó, konkrétan azt érzem, elriasztom a férfiakat. SZámtalan randim volt, szinte egyiknek sem volt folytatása- és nem a külsőm miatt - nagyon szép órák voltak, sokat beszéltünk, nevettünk mégsem lett folytatás. Volt párom, aki konkrétan azt kérte legyek már csendbe.
Van az "unalmas nő" kategória, akiktől ha megkérdezi a férfi, hogy "hova menjünk drágám, vagy mit csináljunk", csak ennyit tudnak kibökni "hát, nekem mindegy..." ... valahogy ők a kelendőbbek. Én simán kitalálok programokat, feltalálom magam, de ez senkit nem érdekel. :)
Szóvak férfiak, miért taszít titeket egy magasan kvalifikált, mások szerint dekoratív nő aki sokat beszél?
Én szeretem ha egy nő sokat beszél. Csak akkor zavaró, ha már egy mondatot, se tudok közbeszúrni, mert egy lélegzetnyi szünetet sem tart. Amit leírtál abból az jön le, hogy nincs veled ilyen baj.
Az az ideális, ha a nő többet beszél. De rossz az időérzékem, és rendszeresen alábecsülöm hogy én mennyit beszélek. Emiatt, tudom, gyakran csak azért beszélek szinte erőszakosan, hogy ne tűnjek kukának. Teljesen tévesen. Az a módszer segített nekem, hogy szándékosan hagyom, hogy legyen két másodperc szünet, hátha a nő szeretné folytatni.
Sokat beszélő nőismerősöm, akivel én tudok beszélgetni, panaszkodott, hogy sok férfi egyszerűen nem tud beszélni, egy értelmes kerek mondatot megfogalmazni. Ez is lehet nálad is probléma. Hány éves vagy?
A csetet máshogy nézem mint az élő találkozót. Én találkozni szeretek. Örülök ha csetelünk kicsit naponta, de elég egy két mondat, és hogy beszéljük meg mikor találkozunk. A cset hihetetlen sok időt elvisz, és annyit nem ad. Sőt a sok személytelen cset inkább eltávolít.
Látni szeretném a nőt, aki tetszik, és még inkább átölelni, szeretkezni vele, vagy csak hogy ott legyen mellettem. És igen, azt is, hogy halljam a hangját, bármiről is beszél. És ha már beszél, ne egyfolytában, de naponta legalább egyszer flörtöljön velem.
"Sokat beszélő nőismerősöm, akivel én tudok beszélgetni, panaszkodott, hogy sok férfi egyszerűen nem tud beszélni, egy értelmes kerek mondatot megfogalmazni."
ezt korábban írtam, ez nagyon nem férfi probléma. mindkét nemre igaz, a kommunikáció szerepe manapság nagyon leértékelődött más tulajdonságokkal szemben (nem véletlen van annyi kérdés itt a GYK-n is, amire egyetlen triviális válasz akad, hogy "megbeszéltétek?", és ilyenkor a kérdező úgy néz, mintha ufók lennének a többiek).
Engem egyébként az érdekel mindig, hogy olyan emberek mit csinálnak, akiknél egyik sem viszi a beszélgetés fonalát akkor ha kettesben vannak otthon :)
Nos kedves kérdező, azt hiszem választ kaptál az élet összes kérdésére.
Van aki gyűlöli ha (egy nő) sokat beszél, van aki szereti...
Most már nincs más dolgod, mint megfelelően válogatni a jelentkezők között, és olyat keresni, akinél ez előny :)
Együtt ettem ma egy kolléganővel, aki végig csevegte az egész ebédet, jól szórakoztunk. Nekem inkább szimpatikus az ilyen mentalitás, persze nem a Barátok közt tegnapi epizódját mesélte el, így mivel a téma is érdekes volt, ezért élveztem.
Szerintem ez jó tulajdonság.
(Sajnos túl fiatal, így sokszor nem fogom élvezni a társaságát :)
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Számomra konklúzió, hogy mivel nem vagyunk egyformák, és én egy ilyen típus vagyok, hozzám hasonló férfit kell keresni, aki ugyanúgy sokat beszél, oda-vissza működik az érdeklődés, akivel sok a közös téma, akit érdekel a mondandóm, legyen az akár a csillagászat, akár egy regény, akár a mindennapi dolog, akár a csajos dolgok, egyszóval bármi, és nem csak nekem célom megismernem őt, hanem ő is képes irántam érdeklődni, és tenni azért, hogy megismerhessen
Akik pedig edidg "bekussoltattak", hát velük túlságosan nem illettem összem, nem hiába lettek exek, vagy éppen halt el a kommunikáció.
Hasznos kis kérdés-válasz volt, szóval köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!