Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a lányok/nők?
Több alkalommal tapasztaltam már lányoknál és nőknél is, hogy ha szimpatizálok velük és viszont is "veszik a lapot", sőt bizonyos határokon túlmenően is "belemennek" a játékokba, akkor az első napon, vagy napokban nagyon érdeklődően, szinte esélyt adva bánnak velem, vagy a férfiakkal.
A második naptól, vagy kicsit később viszont hirtelen bezárkóznak, mint egy csiga, aki visszahúzódik a házába "lenullázódik" az érdeklődésük.
Nem szólnak hozzám, nem beszélgetnek már úgy, leginkább sehogy, eltűnik a mosoly a "játék" tljesen megszűnik. Kellemetlen és kínos lesz a hangulat.
Ennek megfejtésére nem tudok rájönni már rég óta, bár ötleteim lennének:
- Húzzak any**ba, csak hülyítettelek?
- Kiderült 1-2 nap alatt, hogy egy lúzer vagyok?
- Egyszerűen csak hullámzó a hangulatuk és ilyenek egyik nap, aztán nem?
- Átgondolják a dolgot és felvillan a lámpa, hogy meghátrálás?
Mit gondoltok miért csinálják mindig ezt? (Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy amikor ezt látom rajtuk, akkor nem erőltetem semennyire a "játékot" tovább, mert nem akarok rámenősen idegesítő lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!